Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu

Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu

Ev sahibi, ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya "kiralarını eksik ödediği gerekçesiyle" dava açarak icra takibi başlattı. Oyuncunun evden tahliyesi istenirken, o zaman kadar rayiç bedele göre ödeme yapması için bir de kira artırım davası açıldı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, ev sahibiyle mahkemelik oldu. Oyuncunun Göktürk’teki lüks bir sitede yaşadığı evden tahliyesi için İstanbul Adliyesi’ne dava açıldı. Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı, oyuncu hakkında, kiralarını eksik ödediği gerekçesiyle icra takibi başlattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ev sahibi açtığı davada, Karadağlı’nın 10 bin 500 TL kira ödediği, bu paranın rayicin çok altında kaldığını belirtti.

Karadağlı’nın, evi tahliye edene kadar rayiç bedele göre yani 55 bin TL ödeme yapması için bir de kira artırım davası açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN