Tarkan: İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi

Tarkan: İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi

'Megastar' ismi ile bilinen Tarkan sosyal medya hesaplarından binlerce insanın yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş depremleri ile ilgili yetkililere isyan etti. Hiçbir yetkilinin hatayı ve ihmalkarlığını kabul etmediğini söyleyen Tarkan, "İhmalkarlığın bedelini bu millet canıyla ödedi" dedi.

Ünlü şarkıcı Tarkan, Kahramanmaraş depremlerinin yaratmış olduğu yıkımda yetkililerin sorumluluğuna vurgu yapıp kimsenin hatasını kabul etmemesine isyan etti.

‘Yaşanılan deprem felaketini herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarıyla izlediğini’ şeklinde konuşan Tarkan, “Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim” diyerek Instagram hesabından şunları yazdı:

Tarkan yaptığı açıklamada, "Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi" ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın açıklamasının tam metni şu şekilde:

"Yaşanılan deprem felaketini ben de herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarımla izledim, izliyorum.

Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil...

Çok yazık... Milletimiz bunu hak etmiyor"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN