Tatlıses-Fakıbaba olayında yeni detay! Bakın eski AKP'li Fakıbaba'yı hangi dizide oynatmış?

Tatlıses-Fakıbaba olayında yeni detay! Bakın eski AKP'li Fakıbaba'yı hangi dizide oynatmış?

AK Parti'den istifa eden Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya ilişkin sosyal medyadan ağır ithamlarda bulunan İbrahim Tatlıses hakkında şoke eden bir detay ortaya çıktı. Tatlıses, Fakıbaba'yı bakın hangi dizisinde oynatmış?

AK Parti'den istifa edip İYİ Parti'ye geçeceğini duyuran Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bu kararı sonrası ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten olay yaratacak bir paylaşım gelmişti. Tatlıses, eskiden dost olduğu Fakıbaba için "Gerçek yüzünü anlatacağım" diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olaylar sonrasında Tatlıses ve Fakıbaba'ya ilişkin ilginç bir detay ortaya çıktı.

tatlises-fakibabamiz-diye-ovguler-yagdirmis-h2610-b506a.jpg

TATLISES, FAKIBABA'YI DİZİDE OYNATMIŞ

Okaymedya'nın haberine göre; Sanatçı İbrahim Tatlıses’in Ahmet Eşref Fakıbaba’a ilişkin sözlerinden sonra ilginç bir durum yaşandı. Tatlıses’in yönetmenliğini yaptığı ‘Fırat’ dizisinde Fakıbaba'nın da rol aldığı görüntüler ortaya çıktı. Fakıbaba'nın dizide doktor rolünü oynamış.

fakibaba.jpg

İBRAHİM TATLISES NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti'ye geçtiğini duyuran eski AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba için sosyal medyadan "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" paylaşımı yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN