Telefonunuzu nasıl tutuyorsunuz? Tutuş şekliniz gizli karakterinizi ortaya çıkıyor

Telefonunuzu nasıl tutuyorsunuz? Tutuş şekliniz gizli karakterinizi ortaya çıkıyor

Karakter analistleri, pek çok olay ve durumdan kişilerin gizli kalmış yönlerini ortaya çıkarabiliyor. Akıllı telefonların hayatımızda yaygınlaşmasıyla birlikte, uzmanlar telefon tutuş şekli üzerinden karakter analizi yapabiliyor. Aşağıdaki haberde tutuş şekline göre uzmanların yorumları yer almakta. Siz de telefon tutuş şeklinize göre karakterinizi öğrenin...

Telefonunuzu tutma şekliniz, kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya koyuyor. Telefonunuzu iki elinizle veya iki baş parmağınızla mı tutuyorsunuz? Yada telefonunuzu bir elinizle ve bir baş parmağınızla mı tutuyorsunuz? Telefonu tutma şekliniz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor.

İnsanların cep telefonlarını nasıl tuttuklarını bilinçli olarak fark ederseniz, hepimizin telefonlarımızı tutma şeklinin farklı olduğunu öğreneceksiniz. Şimdiye kadar yaptığımız kişilik testleri serimizde, yaptığımız her şeyin arkasında psikolojik bir açıklama olduğunu biliyoruz.

Çalışmalar, eylemlerimizin ve günlük yaşamda davranış biçimimizin kişiliğimiz hakkında çok şey anlatabileceğini ortaya koydu. Bugün telefonunuzu tutma şeklinizin sizin hakkınızda ne söylediğini keşfedelim. Telefonunuzu tutmanın 4 yolunu bir araya getirdik ve her stille ilişkili kişilik özelliklerine bakacağız.

TELEFONUNUZU TUTUŞ ŞEKLİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

1-029.jpg

TELEFONUNUZU TEK ELİNİZ VE TEK BAŞPARMAĞINIZLA TUTARSANIZ

Telefonunuzu bir elinizle ve aynı elinizin başparmağıyla tutarsanız, kişilik özellikleriniz iyimser, kendine güvenen, tasasız bir insan olduğunuzu gösterir. Hayatın nasıl gelebileceğini kabul ederek yaşarsınız. Sen sızlanan ya da şikayet eden biri değilsin. Yeteneklerinize güveniyorsunuz. Bir şey düşündüğünüz gibi gitmezse, yine de bunda bir nimet ve öğrenilecek bir ders görürsünüz.

Hayata hızla devam ediyorsunuz. Ayrıca keşfetmeyi ve kendinizi konfor alanınızın dışına itmeyi de seviyorsunuz. Bu kişilik özellikleri, profesyonel yaşamdaki hedeflerinize ve isteklerinize ulaşmanıza kesinlikle yardımcı olur, ancak aşk yaşamı ilişkinize zarar verir.

2-006.jpg

TELEFONUNUZU İKİ ELİNİZLE TUTUYORSANIZ AMA BİR BAŞPARMAĞINIZI KULLANIYORSANIZ

Telefonunuzu iki elinizle tutarken kaydırmak veya yazmak için başparmağınızı kullanırsanız, kişilik özellikleriniz sezgisel, pragmatik ve bilge olduğunuzu gösterir. Dikkatli bir şekilde yaşıyorsunuz. Dikkatli ve bilinçli yaşamanın, hayatı yaşamanın iki farklı yolu olduğunu burada belirtmek gerekir. Dikkatli yaşamak, risk almaktan korkmak demektir.
Sezgisel doğanız sizi iyi bir karakter yargıcı yapıyor olsa da. İnsanlar bu tür bilgileri kaçırırken siz küçük ayrıntıları fark edebiliyorsunuz. Sevecen ve empatiksin. Çabuk aşık olabilirsiniz, ancak aceleyle karar vermeden önce duygularınız üzerinde bir kontrol duygusu geliştirmelisiniz.

3-002.jpg

TELEFONUNUZU İKİ ELİNİZ VE BAŞPARMAĞINIZLA TUTARSANIZ

Kaydırmak veya yazmak için telefonunuzu iki elinizle ve başparmağınızla tutarsanız, kişilik özellikleriniz enerjik, çok yönlü ve zeki olduğunuzu gösterir. Değişimin büyümenin göstergesi olduğunu bildiğiniz için, uyarlanabilir ve memnuniyetle karşılanan bir değişikliksiniz. Analitiksiniz ve karmaşık sorunları anlamakta veya parçalamakta hızlısınız. Sen düşünceli ve enerji dolusun. Genel olarak çocuksu bir masumiyet yayıyor olsanız da, entelektüel tartışmalardan hoşlanırsınız. Ancak kaygısız tavrınız flört hayatınızı kolaylaştırmıyor. Tek bir yerde kalmayı ve gönülden yatırım yapmayı öğrenmelisiniz.

4-001.jpg

TELEFONUNUZU ELİNİZLE TUTARSANIZ VE İŞARET PARMAĞINIZI KULLANIRSANIZ

Telefonunuzu bir elinizle tutarken diğer elinizin işaret parmağını kaydırmak veya yazmak için kullanırsanız, kişilik özellikleriniz spontane, yaratıcı ve yaratıcı olduğunuzu gösterir. Kendini yeniden şarj etmek için hala zaman zaman yalnızlığa can atan dışa dönük bir kişiliksin. Zengin bir hayal gücünüz var ve zihniniz, hayatınızdaki para akışını devam ettirecek fikirlerle dolu.

İnsanları suskun bırakan çekici bir kişiliğe sahipsiniz. Romantik bir partner olarak da eşsiz bir kişiliğe sahipsiniz. İlk hareketi yapmaktan hoşlanabilirsiniz ama jeste cömertçe karşılık vermeyi de seversiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN