Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte hayat hikâyesi

Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte hayat hikâyesi

FOX TV ekranlarının sevilen yarışma programı Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi, yaşı, memleketi ve hayat hikâyesiyle, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. İlk olarak temizlik hastalığıyla adını duyuran Kadir Ezildi, şimdilerde FOX’ta Temizlik Benim İşim’i sunuyor.

Kendi evini temizlemesiyle sosyal medyada gündem olan ve haberlere çıkan Kadir Ezildi’nin, Temizlik Benim İşim programını sunmaya başlamasıyla ünü bir anda arttı. Temizlik Benim İşim Programını takip edenler, Kadir Ezildi’nin yaşını, memleketini ve hayat hikâyesini merak ediyor. İşte detaylar…

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan 24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışıyor. Şahsi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolarla popüler olmayı başaran genç isim, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaştı.

TEMİZLİK HASTALIĞI NE ZAMAN BAŞLADI?

Temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasının ardından başlayan Kadir Ezildi, evini çok sevdiğini ve sürekli temizlik yaptığını söylüyor. Annesi ile erkek kardeşi ise bu durumdan çok memnun olmamakla birlikte kendilerini evlerinde misafir gibi hissediyor.

19-09/11/kadir-ezilddiii.jpg

 

EVİN BÜTÜN TEMİZLİĞİNİ TEK BAŞINA YAPIYOR

Temizliğin dışında düzen konusunda da takıntısı bulunan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığından dolayı baştan aşağı yenileyen Kadir Ezildi, market alışverişi esnasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman kaybediyor. Tüm ürünleri yakından inceleyip, evin bütün temizliğini tek başına yapıyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞİNE AĞDA YAPTIRTIYOR

Yere tüy döküleceğini düşünerek erkek kardeşine ağda yaptıran Kadir Ezildi, temiz olması için çiçeklere bile çamaşır suyu döküyor. Evine ondan izinsiz misafir gelemiyor, gelen misafirleri doğrudan banyoya gönderiyor. Misafirlere ayaklarını yıkamalarını söyleyen Kadir Ezildi, gelen herkese yeni çorap vererek, evde oturmalarına öyle izin veriyor.

Kadir Ezildi, temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkına varsa da bu duruma tedavinin çözüm olamayacağını düşünüyor.

Annesinin en büyük korkusu ise bu takıntısından dolayı bir kız bulamayacak olması…

Kadir Ezildi'nin adını duyurduğu o video:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN