Teşkilat dizisini şaha kaldıracak isim! Sevilen ünlü oyuncu diziye dahil oluyor

Teşkilat dizisini şaha kaldıracak isim! Sevilen ünlü oyuncu diziye dahil oluyor

TRT1’in başarılı yapımlarından biri olan Teşkilat dizisine bomba bir isim dahil oluyor! Oyuncunun hayranları ve dizinin sevenleri bu habere çok sevinecek! Başarılı oyuncu kadroya dahil oluyor…

Teşkilat dizisi uzun zamandır TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Her sezon yeni oyuncuların dahil olması ile heyecanlı bölümlerine devam eden dizi bu kez de o oyuncu ile yollarını birleştirdi. Yer aldığı yapımlarda adından sıkça söz ettiren usta isim artık Teşkilat dizisi ile ekranlara dönüyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

USTA OYUNCU TEŞKİLAT DİZİSİNDE

Teşkilat, geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali ile ekran macerasına ara verdi. Son bölümde Zehra karakteri ne yazık ki öldü. Dolayısıyla Deniz Baysal diziye veda etti. Bu gelişmenin ardından kadın başrol olarak Aybüke Pusat ile anlaşıldı.

yeni-proje-2-001.jpg

Geçtiğimiz sezonun başında diziye dahil olan Murat Yıldırım’ın partneri Aybüke Pusat olurken şimdi de dizide Cengiz Bozkurt heyecanı yaşanmaya başladı.

İZLEYİCİLERİ ŞAŞKINA ÇEVİREN TRANSFER

Başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt’un Teşkilat dizisine dahil olması hayranlarını oldukça sevindirdi. Oldukça geniş bir hayran kitlesi olan Cengiz Bozkurt’u genelde komedi rollerinde görürken bu kez ciddi bir rol ile göreceğiz.

yeni-proje-1-003.jpg

AYBÜKE PUSAT “NESLİHAN” OLARAK DÖNÜYOR

Diziye ilişkin edinilen bilgililere göre Aybüke Pusat, “Neslihan” karakteri ile diziye dahil olacak. Cengiz Bozkurt ise Neslihan karakterinin babası Çetin’e hayat verecek. Yeni ilişkiler Teşkilat dizisini farklı yerlere taşıyacak gibi duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN