Eşten dosttan borç arayanlara o banka Hızır gibi yetişti! Akbank müşterilerine faizsiz 15 Bin TL kredi fırsatı…

Eşten dosttan borç arayanlara o banka Hızır gibi yetişti! Akbank müşterilerine faizsiz 15 Bin TL kredi fırsatı…

Acil nakit ihtiyacı olanlar, eşinden dostundan borç arayanlar için resmen bu banka hızır gibi yetişti! Akbank öyle bir kampanya duyurdu ki görenler şaşkına döndü… İşte Akbank’ın faizsiz 15 bin lira kredi fırsatına ilişkin detaylar…

Özellikle de son zamanlarda insanların sık sık nakit ya da kredi ihtiyacı oluyor. Bunun için etrafından borç bulamayanlar genellikle bankalara başvuruyor. Ama bankalarda yüksek faiz oranlarından dolayı pek tercih edilmek istenmiyor. Akbank ise müşterileri için öyle bir kampanya hazırladı ki faizsiz kredi arayanlara ilaç gibi gelecek.

AKBANK’TAN FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Akbank, müşterilerine özel yeni bir kredi imkanı sundu. Yapılan son duyurulara göre 30 Eylül tarihine kadar başvuru yapanlara 15 bin TL faizsiz kredi verilecek. Ayrıca kampanyadan il ilk kez müşteri olacak kişiler de yararlanabiliyor.

yeni-proje-1-002.jpg

KAMPNAYADAN KİMLER NASIL FAYDALANABİLİR?

Bu kampanyadan yararlanabilmek için ilk defa Akbank müşterisi olmanız gerekiyor. Bunun için de bankanın mobil uygulaması üzerinden “Müşteri Ol” seçeneği ile işlemlere başlayabiliyorsunuz. Buradan görüntülü görüşme isteğinde bulunarak başvuruyu tamamlayabiliyorsunuz. Bu sayede ilk kez Akbank müşterisi olanlara faizsiz 15 bin lira kredi veriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN