Teşkilat'ı tarihe gömecek dizi geliyor! Reyting savaşı kızışacak

Teşkilat'ı tarihe gömecek dizi geliyor! Reyting savaşı kızışacak

Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel'in oynayacağı Sipahi dizisi şimdiden merak konusu oldu. Sağlam kadro ve senaryo ile dikkatleri üzerine çeken dizi yakında Show TV'de başlayacak. İşte herkesin merak ettiği Sipahi dizisine dair şaşırtan detaylar

Yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Sipahi dizisi şimdiden merak konusu olmaya başladı. Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in başrollerinde oynayacağı dizinin Teşkilat dizisine rakip olacağı da söylentiler arasında. Peki Sipahi dizisinin konusu ne? Dizide hangi isimler oynayacak? İşte o detaylar.

3525047-1920x1080.jpg

SİPAHİ DİZİSİ MERAK KONUSU OLDU

Dizi bir istihbarat ajanı ve polis arasında geçen farklı bir konuyu ele alıyor. Konusuyla büyük merak uyandıran Sipahi dizisinde Korkut Ali Türkoğlu karakterine Kaan Yıldırım hayat verirken, istihbarat ajanı olarak öne çıkıyor.

1418356.jpg

Partneri Özge Gürel ise komiser olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

2900642-810x458.jpg

TEŞKİLAT DİZİSİNE RAKİP

Milli duyguları tetikleyen bir dizi olmasından dolayı Teşkilat dizisine rakip gösterilen Sipahi dizi Show TV ekranlarında meraklılarıyla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN