Tolga Karel, sosyal medya hesabından Fırat Tanış hakkında sert ifadeler kullandı! "Gördüğüm yerde ağzını burnunu kıracağım" diyerek ateş püskürdü.
Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.
Survivor macerasının ardından Türkiye’yi terk eden ve ABD’de lojistik sektörüne atılan Karel, son paylaşımıyla büyük yankı uyandırdı. Şakir Paşa ve Ailesi dizisinin başrol oyuncusu Fırat Tanış’a ağır sözler yönelten Karel, takipçileriyle sert bir mesaj paylaştı.
"GÖRDÜĞÜM YERDE AĞZINI BURNUNU KIRACAĞIM"
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gelin size gördüğüm yerde ağzını burnunu kıracağım oyuncuyu açıklayayım" ifadelerini kullanan Karel, Fırat Tanış hakkında tepkisini dile getirdi. İşte Sözcü'nün yayınladığı o paylaşımları: