Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor? Toprak ile Fidan dizi çekimlerinin yapıldığı yerler

Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor? Toprak ile Fidan dizi çekimlerinin yapıldığı yerler

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi Toprak ile Fidan'ın çekimlerinin nerede yapıldığı merak ediliyor. İşte, Toprak ile Fidan dizi çekimlerinin yapıldığı yerler..

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak görülen Toprak ile Fidan dizisi, Star TV ekranlarından yayın hayatına başlayacak. Dizinin tanıtım fragmanları izleyicilerin dikkatini çekerken dizinin nerede çekildiği çok sayıda seyirci tarafından sorgulandı.

Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor

TOPRAK İLE FİDAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

OGM Pictures ve Stellar Yapım tarafından ekranlara getirilecek olan Toprak ile Fidan dizisi yakın bir zamanda Star Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Star TV'nin günlük dizi formatında yayınlayacağı Toprak ile Fidan sete çıkarken başrollerini Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören ve Can Özdemir paylaşıyor. Dizinin senaryosu Banu Özyürek ve Nur Kıymaç'ın kaleminden çıkarken dizinin yönetmenliğini de Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun üstleniyor.

Toprak ile Fidan dizisi nerede çekiliyor

Kaza sonucun birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ve Toprak'ın kavuşmalarının imkansız olarak düşünüldüğü bir senaryoyla ekranlara gelecek olan dizinin çekimlerinin nerelerde gerçekleştirildiği merak ediliyordu. Toprak ile Fidan dizisinin İstanbul'da çekildiği öğrenilirken hangi ilçe ve semtlerin tam olarak kullanıldığına dair net bir bilgiye ulaşılmadı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN