TRT1'den izleyenleri üzecek karar! Dev bütçeler harcanmıştı, o diziye onay çıkmadı

TRT1'den izleyenleri üzecek karar! Dev bütçeler harcanmıştı, o diziye onay çıkmadı

TRT1'den izleyenler bu karara üzülecek! O diziye dev bütçeler ayrılmıştı ancak onay çıkmadı! Yeni sezonda yer almayacak...

TRT 1'in büyük beğeni toplayan ve izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, ikinci sezonda yer almayacak. Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin destansı hikayesini konu alan dizinin final yapacağı haberi izleyiciler arasında büyük üzüntü yarattı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Kudüs Fatihi ne demek? Selahaddin Eyyubi Türk mü, Kürt mü? Ünlü tarihçi son noktayı koydu!

Dizi Doktoru’nun haberine göre, final bölümünde Arslanşah'ın oyunları yüzünden beylerle karşı karşıya gelen Sultan Nureddin, savaşın eşiğine gelir. Selahaddin ve gazileri, Karategin’i bulmuş ancak Maral’ın tuzakları nedeniyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalmıştır.

Sultan Nureddin, Müslüman kanı dökmek istemediği için Selahaddin'in Karategin’i bulup getirmesini tek çözüm olarak görür. Büyük bir tehlikenin ortasındaki Selahaddin'i Ömer Mella kurtarır ve Karategin’i Maral’ın elinden çekip alırlar.

Karategin’in sağ salim dönmesiyle Arslanşah köşeye sıkışır. Ancak Bernard’ın planı devreye girer ve Temur, Karategin’i vurmadığını söyleyerek Arslanşah’ı inkar eder. Bu durumda beyler, ne Arslanşah’ın ne de Sultan Nureddin’in yanında durmayı kabul eder.

kudus-fatihi.webp

ZENGİLERİN KUVVETİ ZAYIFLIYOR​​​​​​​

Beylerin dağılması, Zengilerin gücünü zayıflatırken Bernard için Gazze'yi ele geçirme fırsatı doğurur. Bu durum, Sultan Nureddin ve Selahaddin’i endişelendirir. Selahaddin, beyleri ikna ederek bir araya getirir ve hep birlikte Kudüs için harekete geçerler.

SELAHADDİN’İN ZORLU MÜCADELESİ

Selahaddin, Gazze’ye yönelen Bernard’ı nasıl alt edecek? Dağılan Müslümanlar yeniden bir araya gelebilecek mi? Kendi hırsları uğruna suikast planlayan ve Haçlılarla işbirliği yapmaktan çekinmeyen Arslanşah’ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Selahaddin ve Nureddin, Kudüs’e yürürken nasıl bir kuvvetle karşı karşıya kalacaklar?

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, bu akşam final bölümüyle saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN