Turabi'den dikkat çeken Survivor All Star açıklaması!

Turabi'den dikkat çeken Survivor All Star açıklaması!

Merakla beklenen Survivor All Star 2022'ye sayılı günler kala kimlerin katılacağı merak konusu oldu. Henüz yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmemişken, daha önce 3 kez Survivor şampiyonu olan Turabi'nin paylaşımı olay oldu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'ın kadrosu ile ilgili açıklama yapmış ve kadrolar belli oldu, yakın zamanda muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum' demişti.

Survivor All Star yarışmacılarının kimler olduğu merak edilirken, daha önce 3 kez birinci olan Turabi Çamkıran'ın yaptığı paylaşım olay oldu.

Turabi paylaşımında 'Her şeyimi Survivor'a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberini yok. Fazla ortalıkta yokum çünkü daha fazlası için çok çalışıyorum. Bugün mu olur yarın mı olur bilmem ama bir gün Acun abiniz sevenlerim için iyi sevmeyenler ve yarışmacılar için kötü haberi verebilir. O gün geldiğinde en iyi Survivor kazansın' ifadelerine yer verdi.

dfhdfhdfhdfhdfh.jpg

Öte yandan, Turabi'nin bu paylaşımı, Survivor All Star 2022 katılacağı yönündeki iddiaları da güçlendirmiş oldu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN