Türk kahvesinin yanında bir hurma yediğinizde çok şaşıracaksınız! Sağlığa etkisi hayran bıraktı

Türk kahvesinin yanında bir hurma yediğinizde çok şaşıracaksınız! Sağlığa etkisi hayran bıraktı

Türk kahvesi günün her saati keyifle tüketilir. Türk kahvesinin yanında yiyeceğiniz hurma, sağlığınıza olumlu yönde etki yapar. İşte, Türk kahvesi ile hurma ikilisinin sağlığa etkileri...

Türk kahvesinin yanında tüketeceğiniz hurma, insan sağlığına oldukça faydalı. Tükettiğimiz her besinin sağlığımız açısından büyük bir önemi var. Türk kahvesinin de çeşitli faydaları var.

TÜRK KAHVESİNİN YANINDA HURMA YENİRSE NE OLUR?

Hurma, doğal bir enerji kaynağı ve yüksek miktarda lif, vitamin ve mineral içerir. Türk kahvesi ile birlikte tüketildiğinde, kahvenin uyarıcı etkisiyle birleşir. Bu da enerji seviyelerini artırır ve zindelik hissi sağlar.

Medyatava'da yer alan habere göre, hurmanın içeriğinde bulunan lifler sindirim sistemini düzenler ve sindirimi destekler. Böylece bu güçlü ikili, sindirim sorunlarını önlemede etkin rol oynar. Özellikle bağırsak hareketlerini uyarır.

Türk kahvesinin içeriğindeki antioksidanlar ile hurmanın içeriğindeki besin maddeleri bir araya geldiğinde, vücuda serbest radikallere karşı koruma sağlar. Ayrıca bu ikili, vücuttaki toksinleri atmada etkili.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN