Tutuklanan fenomen Nihal Candan gizli saklı evlenmişti! Sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı!

Tutuklanan fenomen Nihal Candan gizli saklı evlenmişti! Sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı!

Fenomen kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan, geçtiğimiz hafta "Suç örgütüne üye olma" ve "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Hapse girdikten sonra evli olduğu ortaya çıkan Nihal Candan'ın eşi ortaya çıktı.

'Suç örgütüne üye olmak ve dolandırıcılık', 'kara para aklama' suçlamalarıyla karşı kaşıya kalan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan'ın tutuklanması gündemde geniş yer bulmuştu.

Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardından Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşi Mehmet Faruk Çiçek, ortaya çıktı. Candan'ın eşi Çiçek avukatı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

ess.jpg

Halk TV'de yer alan habere göre, Nihal Candan’ın 5 ay kadar önce evlendiği eşi Mehmet Faruk Çiçek’in avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi.

Çiçek’in avukatı Kemal Özdemir, “Müvekkil Mehmet Faruk Çiçek, söz konusu soruşturmanın bir süjesi değil. Soruşturulan konularla bir ilgisi bulunmamaktadır” dedi.

dfhdhh.jpg

Av. Özdemir, iş insanı Çiçek’in ilk evliliğinden iki çocuğunun olduğunu dile getirerek, sözlerine devam etti: “Müvekkilin, mensubu olduğu ailenin gelenekleri ve mahremiyet isteği nedeniyle eşi Nihal Candan ile yapmış oldukları evlilik, kamuoyuna bilinçli olarak duyurulmadı.”

magazsg.jpg

Avukat Özdemir, “Polis ekipleri eve geldiğinde müvekkil de şok geçiriyor. Eşi için gelindiğini asla aklına getirmiyor. Hatta gelen polislere, ‘galiba yanlış adrese geldiniz’ diyor” dedi.

Tutuklu bulunan Nihal Candan’ın eşi Mehmet Faruk Çiçek’in, Seyid Lojistik Kargo ile nargile tütünü üreticisi Daim Tobacco’nun sahibi olduğu belirtildi. Nihal Candan'ın eşi Mehmet Çiçek tarafından bu süreçte yalnız bırakıldığına ilişkin haberler gündeme geldi. Avukat Özdemir, bu konuya da açıklık getirerek, “Bugün de tutuklu bulunduğu cezaevine giderek kendisini ziyaret etti” diyerek iddiaları yalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN