Twitter’dan kovuldu, X’e döndü: Kanye West’in ‘cezası’ bitti

Twitter’dan kovuldu, X’e döndü: Kanye West’in ‘cezası’ bitti

Tartışmalı söylemleriyle bilinen ABD’li sanatçı Kanye West, aralık ayında askıya alınan son dönemde gündemden düşmeyen sosyal medya devi Twitter’daki hesabına, platformun adı ‘X’ olduktan sonra geri döndü.

44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformunda tartışmalı değişikliklerini sürdüren Elon Musk’ın ‘X’ olarak adlandırdığı Twitter’da hesabı askıya alınan Kanye West, platforma geri döndü.

GÜVENCE VERDİ

Yaklaşık sekiz aylık cezanın ardından hesabı eski haline getirilen ünlü rapçinin hesabı, daha önce bir Davut Yıldızı içinde bir gamalı haç sembolü olduğu için, hesabı eski durumuna getirildikten sadece iki ay sonra aralık ayında askıya alınmıştı.

Wall Street Journal’de yayınlanan haberde, adını Ye olarak değiştiren sanatçıdan platformu antisemitik veya başka şekilde zararlı bir dil kullanmayacağını dair güvence alındıktan sonra hesabının eski haline getirildiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN