Rapçi Kanye’nin ‘yardımcım ol’ teklifi Trump’ı öfkelendirdi

Rapçi Kanye’nin  ‘yardımcım ol’ teklifi Trump’ı  öfkelendirdi

ABD’nin eski başkanı Donald Trump ile seçimlerde aday olacağını söyleyen rap yıldızı Kanye West arasında gerginlik çıktı.

Bu haftanın başlarında 45 yaşındaki rap şarkıcısı West, Amerikalı bir beyaz üstünlükçü olan siyasi yorumcu Nick Fuentes ile eski başkan Trump’ın Florida’daki malikanesi Mar-a-Lago’ya gitti. Trump, sosyal medya platformu Truth Social’da paylaştığı yeni bir mesajda, “İşinde ve hemen hemen her şeyde büyük bir yıkıma uğrayan ve bana her zaman iyi davranan ciddi şekilde sorunlu bir adama, sadece siyah olan Ye’ye (Kanye West), Mar-a-Lago’da yalnız görüşme talebine izin vererek yardım ediyorum. Böylece ona çok ihtiyaç duyduğu ‘tavsiye’ verebiliyorum” diye yazdı.

Trump ile akşam yemeği yediklerini aktaran Kanye West ise “Sanırım Trump’ın en çok tedirgin olduğu şey, benim ona başkan yardımcım olmasını teklif etmemdi” dedi. West, Trump’ın masada kendisine bağırmaya başladığını ve kazanamayacağını söylemesi üzerine, “Dur bakalım Trump, Ye ile konuşuyorsun” dediğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN