Üçüncü film için start verildi: Netflix'te rekora koşan o film 2 haftada top 10'a yerleşti

Üçüncü film için start verildi: Netflix'te rekora koşan o film 2 haftada top 10'a yerleşti

Netflix Türkiye bu ay birçok yerli ve yabancı yapımı seyirci ile buluşturdu. Yeni yapımlarıyla dikkat çeken platformda, o Türk filmi ise resmen rekor kırdı. 2 haftada 15 milyon saat izlenmeyi geçen yapım için üçüncü film sinyalleri verildi.

Netflix Türkiye, orijinal yapımlarıyla seyirciyi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yerli yapım filmi seyircinin beğenisine sunan platformda yeni bir rekora imza atıldı.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı "Aşk Taktikleri 2" filmi, ikinci haftasında Netflix TOP 10'a girmeyi başladı. Filmin elde ettiği başarı sonrasında üçüncü film için hazırlıkların başladığı iddia edildi.

haber-2-ic.jpg

52 ÜLKEDE EN İYİ 10 LİSTESİNE GİRDİ

14 Temmuz tarihinde yayınlanmaya başlayan "Aşk Taktikleri 2", ilk üç gün içinde platformun Dili İngilizce Olmayan Filmler listesine 4. sıradan girerek, 6 milyon 700 bin saat izlenme ve 4 milyon 100 bin görüntülenme elde etti. İkinci hafta ise 8 milyon 600 bin saat izlenmeye ulaşan film, 5 milyon 200 bin görüntülenme ile aynı listenin 2. sırasına yükseldi.

Şuana kadar 52 ülkede Top 10 listesine yerleşen filmin üçüncüsü için çalışmaların başladığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN