Ufuk Özkan'dan haber geldi! 15 gün içinde...

Ufuk Özkan'dan haber geldi! 15 gün içinde...

Geçen haftalarda siroz hastalığıyla mücadele ettiğini duyuran Ufuk Özkan, geçen günlerde tedavi olduğu hastaneden taburcu edildiğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili yeni bir haberi daha paylaştı. İşte, Ufuk Özkan'ın sağlık durumu...

Bir dönemin fenomeni 'Geniş Aile' dizisinde oynadığı 'Cevahir' karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Ufuk Özkan'ın üçüncü derecede siroz olduğu ortaya çıkmıştı. 48 yaşındaki oyuncunun, organ nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği dile getirilmişti.

UFUK ÖZKAN'IN YENİ FİLMİNİN ADI NE?

Ardından hastanede tedavi görmeye başlayan Ufuk Özkan, güzel haberi duyurarak organ nakline ihtiyacı kalmadığını ve taburcu edildiğini duyurmuştu.

Ünlü oyuncudan bir güzel haber daha geldi. Ufuk Özkan, yaptığı açıklamada, "15-20 gün içinde tekrar çalışmaya başlayacağım. 'Bahtsız Bahtiyar' isimli çok güzel bir film projesinde yer alacağım" dedi.

ufuk-ozkanin-hastaligi-nedir.jpg

UFUK ÖZKAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ufuk Özkan, şunları söyledi:

"15-20 gün içinde tekrar çalışmaya başlayacağım. 'Bahtsız Bahtiyar' isimli çok güzel bir film projesinde yer alacağım. Yönetmenliğini İhsan Taş'ın yaptığı projede 'Bahtiyar' rolünü canlandıracağım. Sağlık bu hayattaki en büyük servet. Sağlığıma kavuşup, yeniden işime dört elle sarılacağım için de çok mutluyum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN