Umreye giden sosyetik güzelin Kabe önünde çektiği pozu ortalığı ayağa kaldırdı! Markasının reklamını yapmak için... Pes artık!

Umreye giden sosyetik güzelin Kabe önünde çektiği pozu ortalığı ayağa kaldırdı! Markasının reklamını yapmak için... Pes artık!

Sosyal medyada çektiği videolar ve paylaşımlarla fenomen haline gelen Aslı Şen, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Umreye giden sosyetik güzel öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler şaşıp kaldı. Markasının reklamını yapmak için bunuda yaptı. Pes artık para gözelerini bürümüş! Bakın Aslı Şen Kabe'nin önünde nasıl bir fotoğraf paylaşmış?

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden olan Aslı Şen, hayali olan umreye gitti. Sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunan fenomen isim son hareketiyle ağızları açık bıraktı. Güzellik markası olan Aslı Şen, Kabe'nin önünde öyle bir kare paylaştı ki sosyal medya ayağa kalktı. Tepkiler çığ gibi bu kadar da olmaz! Markasının reklamını yapmak için bunu da yaptı. İşte detaylar...

Sosyal medyada aktif olan isimler arasında yer alan ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evli olan Aslı Şen, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sık sık skandal paylaşımlara imza atan Aslı Şen bu sefer umre pozlarıyla gündemde. Bunu kimse beklemiyordu.

"ALLAH HER İSTEYENE NASİP ETSİN"

Kabe'nin önünden paylaşımlarda bulunan Aslı Şen, "Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey. Hem dualarımdan eksik olmayan ve Allah'a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah'a havale ettiklerim var tabi" ifadelerini kullandı.

b6.jpg

KABE'NİN ÖNÜNDE MARKASININ...

Paylaşımıyla dikkat çeken Aslı Şen diğer paylaşımıyla herkesi şoke etti. Kabe'yi kareye alarak markası olduğu bakım kremlerinin reklamlarını yapan sosyetik isim pes dedirtti.

b5.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BU KADARI DA PES!

Yaptığı paylaşımıyla gündeme bomba gibi düşen Aslı Şen'e tepkiler üst üste geldi. Şen'in sosyal medyada gündem olan bu paylaşımına "Allah gözlerini doyursun pes", "Ben utandım", "Dünya malı dünyada kalır", "İnsan biraz utanır" yorumları yapıldı.

ASLI ŞEN KİMDİR?

1977 yılının Eylül ayında aslen İstanbul’da dünyaya gelmiş Başak burcudur. Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından yurtdışında pazarlama üzerine de eğitim almıştır. Daha sonra İstanbul’a dönmüş ve 1.5 sene kadar bir prodüksiyon firmasında çalışmış ardından 2 sene halkla ilişkiler alanında tecrübe edinmiştir. Evli olduğu dönemdede çalışmış ancak hamileliğin ardından çalışmayı bırakmıştır.

Aslı Şen günümüzde ise girişimci, iş kadını ve kozmetikçi olarak iş hayatını sürdürmektedir.

kmyuu.jpg

Ashley Joy isimli markayı kurmuş, hamilelik döneminde kullanmaya başladığı Yağlar ve doğal ürünle,e daha sonra kozmetik merakı ile sektöre giriş yapmasına neden olmuştur. Markanın ismini yurt dışında iken arkadaşlarının kendisine Ashley dediklerini, Joy kelimesinin İngilizce anlamının ise soyadı olduğunu belirtmiştir.

Evde oturmaktan hoşlanmayan ve her zaman yenilikleri takip eden ve paylaşmayı seven Aslı Şen, ilerleyen süreçte kozmetik üzerine Youtube kanalı açmış ve takipçilerine paylaşımlarda bulunmuştur. Kanalın en büyük farkı samimi ve araştırmacı olmalarıdır. Ayrıca kanalda Arzu Sabancı, Yasemin Özilhan ve Zeynep Yılmaz gibi konukları ile bu işin uzmanları ile de yararlı sohbetler gerçekleştirmişlerdir.

Ashley Joy’un yanı sıra Bellamom mağazasının da kurucusu olan Aslı Şen bir arkadaşı ile Bellamom’u ortak olarak faaliyete geçirmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN