Ünlü çiftten evlilik kurtaran tavsiye! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanma aşamasından bu yöntemle döndü

Ünlü çiftten evlilik kurtaran tavsiye! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak boşanma aşamasından bu yöntemle döndü

Bir süredir ilişkilerinde sorun yaşayan oyuncu Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bütün sorunların üstesinden geldi. Geçtiğimiz haftalarda evlilik krizi ile gündemde yer alan ünlü çift kriz anında ne yaptıklarını takipçileriyle paylaştı. İşte ünlü çiftin evliliğini kurtaran o çözüm önerileri…

2005 yılında nikah masasına oturan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti son günlerde evliliklerinde yaşadıkları çatırdamalar ile gündemde yerini alıyor. En sevilen örnek çiftler arasında gösterilen Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci evliliklerinde yaşadığı krizi nasıl çözdüklerini paylaştı. İşte ünlü çiftin evliliğini kurtaran o çözüm önerileri…


PROFESYONELE BAŞVURDULAR

Mutlu bir evlilikleri olan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin geçtiğimiz haftalarda boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İkili kısa süredir sallantıda olan ilişkilerini kurtarmak için de profesyonel bir isme başvurdu. Sabah Gazetesi’nde Bülent Cankurt'un haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda çiftin kötü bir dönemden geçtiği ve profesyonel bir isimden destek aldığı belirtildi.

ceyda-duvenci-bulent-sakrak.jpg

TERAPİYE GİTTİLER

Evliliklerini kurtarmak için her yolu deneyen ünlü çift profesyonel isimden destek almayı tercih etti. Suadiye'deki bir kliniğe giden Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci evliliklerini kurtarsalar bile terapiye gitmeyi hiç bırakmadılar. Birbirlerine olan sevgi ve saygıları sık sık gündemde yer alan çift evlilikleri içinde çaba göstermekten asla vazgeçmiyor. Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci bir kez daha kendilerine hayran bıraktı.


ceyda-bulent.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN