Ünlü oyuncu Alicia Witt'in ailesi evlerinde ölü bulundu

Ünlü oyuncu Alicia Witt'in ailesi evlerinde ölü bulundu

Ünlü oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde ölü bulundu. Witt, olayla ilgili; çok büyük bir acı yaşadığını ve bu süreçte özel hayatına saygı duyulmasını istediğini söyledi. Witt çiftinin ölüm nedeni henüz belli değil.

Ally McBeal dizisinde canlandırdığı avukat karakteri ve The Walking Dead dizisiyle tanınan ABD'li oyuncu Alicia Witt, bir süredir anne ve babasından haber alamıyordu. Bir akrabasından onları kontrol etmesini istedi. Söz konusu kişi, evlerine gittiğinde 87 yaşındaki Robert Witt ile 75 yaşındaki eşi Diane Witt'in, Massachussetts'deki evlerinde öldüklerini gördü. Polis, olayı doğruladı.

ACISINA VE ÖZEL HAYATINA SAYGI İSTEDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; People dergisine konuşan Alicia Witt, iki ebeveynini de aynı anda kaybettiğini şu sözlerle anlattı: "Birkaç gün anne ve babamdan haber alamayınca, onlara yakın oturan kuzenimden gidip iyi olup olmadıklarına bir bakmasını istedim. Sonuç hayal bile edilemeyecek biçimdeydi." Alicia Witt, bu acılı döneminde özel hayatının gizliğine saygı gösterilmesini istedi. Anne ve babasını aynı anda ve bu şekilde kaybetmesini de "gerçek üstü" olarak tanımladı.

ÖLÜM NEDENİ ŞÜPHELİ GÖRÜNMÜYOR

Worcester Telegram and Gazette adlı yerel gazeteye göre polis, Witt çiftinin ölüm nedenini henüz net olarak açıklamadı. Ama ölümün şüpheli görülmediği belirtildi. Bir gazete haberinde Robert ve Diane Witt'in evlerinde portatif ısıtıcı kullandıkları ileri sürüldü. Ancak polis, evde yaptığı incelemede çiftin karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğüne dair bir kanıt bulunmadığını bildirdi.

Witt çiftinin bir komşusu, Robert ile Diane'in çok nadir dışarı çıktıklarını ve bir süredir bir hastalıkları olabileceğini öne sürdü. Aynı komşu bahçe işleri konusunda çifte yardım teklif ettiklerini ancak Witt çiftinin bu öneriyi geri çevirdiğini de ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN