Ünlü oyuncu anne acısıyla yıkıldı! Hayranları gelen haberle kahroldu: Bu acıya yürek dayanmaz

Ünlü oyuncu anne acısıyla yıkıldı! Hayranları gelen haberle kahroldu: Bu acıya yürek dayanmaz

Bir dönemin yıldızlarından olan ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla yıkıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Açelya Akkoyun, annesi İncila Akdeniz'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Akkoyun'un paylaşımını gören sevenleri ise acı haberle kahroldu.

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun aldığı haberle yıkıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Açelya Akkoyun, annesi İncila Akdeniz'i kaybettiğini duyurdu. Anne acısıyla kahrolan Akkoyun'a arkadaşları ve sevenleri destek çıktı. İşte detaylar...

ÜNLÜ OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

Ekranların neşeli İSMİ Açelya Akkoyun anne acısıyla kahroldu. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Akkoyun, "Canımız, varlığımızın en kıymetli parçası Canımız annemiz Hakkın rahmetine kavuştu. Seni sonsuz seviyorum anne" diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

b12.jpg

PEŞ PEŞE TAZİYE MESAJLARI YAĞDI

Anne acısıyla yıkılan Açelya Akkoyun'a birçok ünlü isimden destek ve başsağlığı mesajı geldi. Bir paylaşımda daha bulunan Açelya Akkoyun, cenaze bilgilerini duyurdu.

b67.jpg

İncila Akdeniz'in cenazesi Ataköy beşinci kısım camiinde kılınacak ikindi namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

AÇELYA AKKOYUN KİMDİR?

Açelya Akkoyun 31 Aralık 1972, Adana doğumlu Türk tiyatro ve dizi film oyuncusudur. 31 Aralık 1972 tarihinde Adana'da doğdu. Fenerbahçe Lisesini ve MSGÜ Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Konservatuvar yıllarında girdiği İstanbul Şehir Tiyatroları'nda, altı yıl çeşitli oyunlarda rol aldı.

yeni-fdfdfd.jpg

Theope, Mösyö Butterfly, Kırmızı Pabuçlar, Hüner, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Palyaço Prens, Yavru Kimin, sanatçının oynadığı bazı oyunlardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN