Ünlü Oyuncu Kesenin Ağzını Açtı! Müstakbel Eşe 2 Milyon Liralık Yüz Görümlüğü Sosyeteyi Birbirine Kattı

Ünlü Oyuncu Kesenin Ağzını Açtı! Müstakbel Eşe 2 Milyon Liralık Yüz Görümlüğü Sosyeteyi Birbirine Kattı

Ünlü oyuncu Oğuzhan Koç önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacak olan müstakbel eşi Demet Özdemir için kesenin ağızını açtı.

Oğuzhan Koç sevgilisi için özel olarak tasarlattığı hediyesi şimdiden sosyeteyi birbirine kattı. Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir için yaptırdığı hediye merakla bekleniyor.

Yakışıklı oyuncu Oğuzhan Koç 26 Ağustos'ta nikâh masasına oturacak. Oğuzhan Koç gönlünü ünlü şarkıcı Demet Özdemir'e kaptırdı. Bir süre önce nişanlan Oğuzhan Koç'un düğün hazırlığı son surat devam ediyor.

GELİN HANIM DEMET ÖZDEMİR DÜĞÜNDE ÜÇ GELİNLİK GİYECEK

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün hazırlığı tam surat devam ediyor. Demet Özdemir'in 15 günden daha az kalan düğününde üç tane farklı konsepte gelinlik giyeceği ifade ediliyor. Gelin hanım Demet Özdemir'in düğünde giyeceği üç gelinliğin her birinin özel tasarım olduğu açıklandı. Demet Özdemir'in her biri servet değerinde olan gelinlikleri konuşulurken şimdi de magazin dünyası Oğuzhan Koç'un gelin hanıma takacağı yüz görümlüğüne odaklandı.

DEMET ÖZDEMİR'E 2 MİLYON LİRALIK YÜZ GÖRÜMLÜĞÜ

Dillere destan bir düğün hazırlığı yapan Oğuzhan Koç'un düğünü şimdiden çok konuşuluyor. Demet Özdemir düğünde üç gelinlik giymek için provadan provaya koşarken Oğuzhan Koç da gelin hanıma yüz görümlüğü takmak için hummalı bir çalışma içinde. Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e iki milyon değerinde mücevher tasarlattığı iddia edildi.

oguzhan-koc-dugunu.jpg

OĞUZHAN KOÇ DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İLE BİRE BİR İLGİLENİYOR

Arnavutköy’de bulunan bir ocak başından çıkarken görüntülenen Oğuzhan Koç, şarkıcı Demet Özdemir ile yapacakları düğün mekanını ziyaret ettiğini açıkladı. Oğuzhan Koç, düğünün yapılacağı mekanda masa düzeni ile ilgili çalışmaları kontrol ettiğini belirterek basın mensuplarına 'İnşallah az kaldı. Yakında evleniyoruz' dedi.

oguzghan-koc-dugun.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN DAMAT OĞUZHAN KOÇ'A 1 MİLYON LİRALIK SAAT

Demet Özdemir, nikah masasına oturacağı oyuncu Oğuzhan Koç'a Hollywood yıldızlarının taktığı ünlü saat markasından almıştı. Oğuzhan Koç'da sevgilisinin hediyesinin altında kalmayarak iki milyon lira değerinde bir takı tasarlatıyor. Özel olarak tasarlanan takı şimdiden çok merak ediliyor.

Damat Oğuzhan Koç'un şarkıcı sevgilisi Demet Özdemir'e düğünde takmak için hazırlattığı yüzgörümlüğü takı sosyete ve magazin dünyasını şimdi den birbirine kattı. Damat Oğuzhan Koç'un düğün sezonunu yüksel elden açtığı yorumları yapılırken damat adayları şimdiden kara kara düşünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN