Ünlü oyuncu Türkiye'yi üzen haber sonrası mavi tura çıktı

Ünlü oyuncu Türkiye'yi üzen haber sonrası mavi tura çıktı

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in benzerliğiyle bilinen 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'de yürekleri burkan bir haber geldi. Minik Mavi’nin kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenildi. Aylin Mavi ile ilgili İlk bilgiyi Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto verirken, izleyenler duyduklarının karşısında şoke oldu.

AYLİN MAVİ'DEN TÜRKİYE'Yİ ÜZEN HABER

Instagram'da yaptığı her paylaşımıyla milyonlarca beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Erçel rol aldığı dizilerle de büyük ses getiriyor. Oyuncu Hande Erçel'e benzerliğiyle bilinen 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'den Türkiye’yi üzen bir haber geldi.

Daha 2,5 yaşında olan küçük Mavi'nin hastalığı ilk olarak ailesinin şüpheleri sonucu ortaya çıktı.

Küçük Mavi'nin hastalığı, karnında oluşan şişlik sonucu ortaya çıktı.

Anne ve babası bu gerçeği kızlarını, şüphe üzerine hastaneye götürerek öğrendi.

hande-ercel-yegeni.jpg

YATLA MAVİ TURA ÇIKTILAR

Yazın son günleri yaşanırken Hande Erçel, başta ablası Gamze Erçel ve Aralık 2019'da dünyaya gelen yeğeni Mavi olmak üzere ailesi ve arkadaşları için yat kiraladı. 15 kişilik grupla tatilin keyfini çıkartan Erçel’in bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı. Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum'daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul'a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.

hande-ercil-mavi.jpg

KAAN YILDIRIM İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Hande Erçel, Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra özel hayatıyla da sıkça konuşulmuştu. Güzel oyuncu, Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini bir süre saklamak isteyen Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın aşkları İngiltere tatilinde belgelenmişti.

Kısa süreli ilişkisine nokta koyan Hande Erçel, “Hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum. Çok mutluyum. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak” açıklamasını yapmıştı.

Kısa süreli aşk yaşayan, ilişki bittikten sonra ise 'Sadece arkadaşız' diyen Hande Erçel, Kaan Yıldırım takipleşmeyi bırakmıştı. İkili sosyal medya hesaplarından birbirini silmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN