Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu: Cezaevi, üniversite gibi

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu: Cezaevi, üniversite gibi

Ruhsatsız silah bulundurduğu için kesinleşen cezası nedeniyle 6 ay 17 gün hapis yatan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, bugün tahliye edildi. Cezaevi çıkışında konuşan Bayraktar "Cezaevi üniversite gibi... Allah bir daha girmeyi nasip etmesin" dedi.

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu. Ruhsatsız silah bulundurduğu için kesinleşen cezası nedeniyle 6 ay 17 gün hapis yatan Bayraktar, bugün tahliye edildi.

Bayraktar'ı Silivri Cezaevi çıkışında ailesi, arkadaşları ve basın mensupları karşıladı.

19-03/03/basliksiz-1-1551608085.jpg

"Cezaevi üniversite gibi... Allah bir daha girmeyi nasip etmesin!" diyen oyuncu, içerdeyken yazdığı hikâyeden senaryolaştırılan filminde rol alacak.

Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir’deki Firuzağa Kahvesi’nde çalışırken ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti. Bayraktar, 2006’da Demirkubuz’un Kader adlı filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Bayraktar’a 26. İstanbul Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN