Ünlü sanatçı feci şekilde can verdi! Ani ölümü herkesi şoke etti!

Ünlü sanatçı feci şekilde can verdi! Ani ölümü herkesi şoke etti!

Aktör ve yönetmen Polina Menshikh, Ukrayna'dan Rusya'ya yapılan roket saldırısında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Rus aktör ve yönetmen Polina Menshikh, Moskova'nın işgal ettiği Donetsk bölgesinde Rus ordusu için gösteri yaparken Ukrayna'nın bombardımanı ile hayatını kaybetti.

vefds.jpg

Meslektaşları yaptıkları açıklamayla acı haberi verdi. Aktör, koreograf ve yönetmen Polina Menshikh'in Ukrayna'daki bir roket saldırısında ölümcül şekilde öldüğünü açıkladı. Saldırıda, ABD tarafından Kiev'e sağlanan HIMARS sistemlerinin kullanıldığı, önce bir yardım konseri sırasında sahnenin tahrip edildiği, ardından da yardıma gelen ilk müdahale ekiplerinin hedef alındığı bildirildi.

Portal Tiyatro Stüdyosu'ndan yapılan açıklamada, "Son Duruşma'nın (Lege Artis) yönetmeni Polina Menshikh'in dün Donbass'taki bir gösteride bombardıman sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir acıyla bildiririz" denildi.

oyuncu.jpg

Öte yandan, Rus ordusundan saldırıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN