Ünlü Youtuber'ın annesine 'cinsel istismar' suçlaması! Kızı ünlü olsun diye...

Ünlü Youtuber'ın annesine 'cinsel istismar' suçlaması! Kızı ünlü olsun diye...

Video paylaşım platformu Youtube'da fenomen olan 15 yaşındaki kızın arkadaşları, kızın annesine 'cinsel istismar' suçlamasıyla tazminat davası açtı. Henüz reşit olmayan kızını ünlü yapmak için arkadaşlarını da videolarda kullanan kadının, yaşı küçük kızlara 'cinsel istismar' kapsamına giren birçok eylemi yaptırdığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Son dönemde yaygınlaşan 'çocuk sosyal medya fenomenleri' dünya genelinde tartışma konusu olurken, ABD'de açılan bir dava çocuk yaşta milyonlarca insanın önüne adeta atılan çocuk fenomenlerin neler yaşadığını gözler önüne serdi.

Youtube'da yayınladığı videolarla şöhreti yakalayan 15 yaşındaki Piper Rockelle'in 11 arkadaşı, Piper Rockelle'in annesi Tiffany Smith'e dava açtı.

kizini-youtuber-yapan-anneye-dava-1-001.jpg

"BİRBİRİMİZLE ÖPÜŞMEMİZİ İSTİYORDU"

Davanın gerekçesi ise Tiffany Smith'in gençleri taciz etmesi, onları cinsel ilişkiye zorlaması ve kızının iç çamaşırını yetişkin bir erkeğe göndermesi olduğu belirtildi.

Gençler, Tiffany Smith'in kendilerini fiziksel ve duygusal olarak taciz ettiklerini açıklarken, "Tiffany Smith bizim seksi olmamızı istiyordu, birbirimizle öpüşmemizi istiyordu" dedi.

kizini-youtuber-yapan-anneye-dava-4.jpg

2 MİLYON DOLAR TAZMİNAT DAVASI AÇTILAR

Tiffany Smith'e dava açan Sawyer Sharbino, Donlad Dougher, Corrine Joy, Connor Cain, Symonne Harrison, Ayden Mekus, Hayden Haas, Walker Bryant, Sophia Fergi, Claire Rocksmith ve Reese Rocksmith; Tiffany Smith ve erkek arkadaşı Hunter Hill'den 2 milyon dolar talep etti.

Piper Rockelle'in Youtube'da 10 milyondan fazla takipçisi bulunurken bazı kaynaklara göre genç kızın servetinin 3 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

kizini-youtuber-yapan-anneye-dava-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN