Usta oyuncu Tuzak dizisine dahil oldu! Finalden dönen dizide yepyeni senaryo

Usta oyuncu Tuzak dizisine dahil oldu! Finalden dönen dizide yepyeni senaryo

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinden final haberi beklenirken dizi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil ederek kaldığı yerden devam edeceğini gösterdi. Peki, Tuzak dizisine hangi oyuncu katılıyor? İşte, Tuzak dizisinin kadrosuna dahil olan o isim...

TV'in yeni sezon dizilerinden Tuzak reytinglerde istediği başarıyı alamamış ve bu yüzden final kararı vermişti. 13. bölümü ile final yapması beklenen dizide yaşanan son gelişme ise herkesi şaşırttı.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Tuzak dizisinin final yapmayacağını duyurdu. Öyle ki yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı dizi senaryosunda değişikliğe giderek kadrosuna yeni bir ismi dahil etti.

USTA OYUNCU TUZAK KADROSUNA DAHİL OLDU

Her hafta Çarşamba akşamları TV8'de ekranlara gelen Tuzak dizisinin yayın saati değiştirildi. Kendi saatini MasterChef Türkiye'ye bırakan dizi bu hafta itibariyle saat 22:30'da yayınlanacak.

 servet pandur tuzak kadrosunda

Senaryosunu da değiştiren diziye 9. bölüm itibariyle usta oyuncu Servet Pandur katılacak. Pandur, Tuzak dizisinde Ceren karakterinin annesi Meral'i canlandıracak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN