Vedat Milor'ün en beğendiği Türk yemeklerini şaşırttı! 'Mutfağımızda çok farklı tatlar var' diyerek açıkladı

Vedat Milor'ün en beğendiği Türk yemeklerini şaşırttı! 'Mutfağımızda çok farklı tatlar var' diyerek açıkladı

Vedat Milor, Türk mutfağında en sevdiği tatları paylaştı. Ünlü gurme, yer aldığı uluslararası bir yarışmada da o Türk yemeklerini işaret etti. İşte, Vedat Milor'un en sevdiği yemekler...

Yiyecek ve içecek uzmanı (gurme) Vedat Milor, en sevdiği yemekleri açıkladı. Vedat Milor, Türk yemeklerini seçme konusunda zorluk çekiğini söyleyerek, "Mutfağımızda çok farklı tatlar var" dedi.

VEDAT MİLOR'ÜN EN SEVDİĞİ TÜRK YEMEĞİ NEDİR?

Birgün'de yer alan habere göre, Youtube'da Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Vedat Milor, "Uluslararası bir yarışmada bize özgü bulduğum bir yemek, herkesin bildiği gerçek iyi bir tarhana çorbası. Yemeği en çok sevdiğim" yorumunda bulundu.

Gerçek bir Adana kebabını sevdiğini belirten Vedat Milor, "Canım çoğu kez lahmacun çok çekiyor. Ben daha çok herhalde munbarın, içli köftelerin, çiğ köftelerin mutfağını seviyorum, burnumda tütüyor" dedi.

Öte yandan Vedat Milor, asla yemeyeceği yemeğin de tavuk olduğunu söyledi.

CİNSELLİK İLE YEMEK ARASINDA NASIL BİR BAĞLANTI VAR?

Daha önce yaptığı, "Cinseliklle yemek arasında bir bağ var" açıklaması hatırlatılan Vedat Milor, "Yemek ve cinsellik, dünyada haz aramanın, belli bir hazı maksimum yaşamanın iki farklı arayışı. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. İkisi de duygularımıza hitap eden şeyler, insanın en güzel taraflarını ortaya çıkarıyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN