Bu Kişilik Testi Hangi Burçların Daha Çok Yalan Söylediğini Açığa Çıkarıyor! İşte En Yalancı Burcu Söyleyen Kişilik Testi!

Bu Kişilik Testi Hangi Burçların Daha Çok Yalan Söylediğini Açığa Çıkarıyor! İşte En Yalancı Burcu Söyleyen Kişilik Testi!

Yalan söylemeyi veya yalan söyleyen insanı, pek fazla kişinin sevdiğini söyleyemeyiz. Fakat kim olursa olsun zor durumda kaldıysanız bir kereliğine bile olsa mutlaka yalan söylemiş olabilirsiniz. Peki, burçlara göre hangi insanlar daha yalancıdır? İşte en çok yalan söyleyen o burçlar...

Hangi burçların daha çok yalan söyleyip söylemediğini sizler için hazırladığımız kişilik testi ile ortaya çıkarıyoruz. yalandan söylemekten ne kadar hoşlanmasak da bazı ilişkilerin yalan söylemeden ilerlemesi mümkün olmuyor. Peki, en çok hangi burç yalan söylüyor? Bu kişilik testi sayesinde en yalancı burcu ortaya çıkarıyoruz.

BU KİŞİLİK TESTİ İLE HANGİ BURÇLARIN DAHA ÇOK YALAN SÖYLEDİĞİ AÇIĞA ÇIKIYOR!

Bu kişilik testleri sayesinde hem karakter özelliklerini açığa çıkarabilir hem de hangi burçların daha çok yalan söylediğini kolayca öğrenebilirsiniz. Burçlarla ilgili önemli analizler yapan bu kişilik testi ile ne kadar yalancı olduğunuzu anında öğrenin! Peki siz ne kadar yalan söylersiniz? İşte tek soruluk kişilik testi

haberici.jpeg

KOÇ

Koç burçları yalan söyleme esnasında oldukça soğukkanlı ve kendinden emin olarak bilinir. Koçlar genel olarak yalan söylemek konusunda tamamen rahat olma çabası gösterir ve onu sorgulamaya çalışırsanız omuz silker.

BOĞA

Boğa burcu oldukça dikkatli ve detayı bir şekilde yalan söyler. Kendisini açıkladığı konu hakkında çok fazla şey düşünüyormuş gibi gösterebilir. Fakat yalan söylediği hemen ortaya çıkar.

İKİZLER

İkizler burcu ise yalan söylemek yerine gerçeği anlatmayı tercih eder. Fakat yalan söylemek isterse de en fenası ikizlerdir. Çünkü İkizler son derece düşünerek yalan söyler ve bunu anlamanız oldukça zordur. Eğer bir yalanı ortaya çıkarsa çok dikkatli bir şekilde geri çekilecek ve ilerledikçe hikayesini yeniden oluşturmaya çalışacaktır.

YENGEÇ

Oldukça dürüst olan Yengeç burcu yalan söylemeyi pek beceremez. Yengeç yalan söylerse gözüne bakamaz. Bu yüzden yalan söylerken daha inandırıcı olmak ve kendisini saklamak için etrafta gezinir.

ASLAN

İkna kabiliyeti çok yüksek olan aslan sizi inandırmak için en başından hikaye bile yazabilir. Bu yüzden size aktardığı detaylara dikkat edin.

BAŞAK

Genellikle ayrıntılar ile boğuşan başak burçları yalan söyleme konusunda çok fazla ayrıntı vermez veya çok detay verir. Ayrıntılar gülünç seviyede de olabilir saçma da gelebilir.

haberici-001.jpg

TERAZİ

Yalanı hiç hoşlanmayan terazi burcu gereksiz polemiklere ve tartışmaya girmemek adına yalandan uzak durmaya gayret eder. Bir terazi burcu yalan söylemek zorunda kalırsa kaçar, çünkü anında kendini ele vereceğini bilir.

AKREP

Akrep burçları bu güne kadar tanıdığınız en dürüst ve güvenilir kişi olarak kendisini göstermek hoşuna gider. Yalandan çok hoşlanmasa da bazı anlarda akrep burcu da yalan söyleyebilir. Akrepler genelde açık sözlü olduğu için söylediği yalana genellikle herkes inanır. Yalan söylediğinde ise hızlıca savunmaya geçebilir.

YAY

Yalanlarına fazla zaman harcamadan ikna etme özelliğine sahip olan yay burcu yalan söyleme esnasında oldukça rahattır. Dürüstlüğünü sorguladığın an, gözlerinin içine bakar ve bunun için zamanı olmadığını sizi söyler.

OĞLAK

Oğlak burcu yalan söylemek için öyle inanılmaz hikayeler uydurmaz. Tamamen basit ve doğru yolu tercih eder. Oğlak yalan söylediğinde bunu söylemek neredeyse imkansızdır.

KOVA

Kova burçlarının yalan söylediğini hemen yüz ifadesinden anlarsınız. Yalandan hoşlanmasada sonuçta herkes gibi o da insan. Yalan söylediğinde zaman içi içini yer ve ikna etmek için daha farklı yollar düşünme içerisine girer. Önemsizmiş gibi davranışlar sergiler.

BALIK

Listemizin son sırasında yer alan balık burcu ne kötü ne de çok iyi bir yalancıdır. Balıklar yalan söylerken bile sizi suçlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN