Bu Yıldızların Kilo Verme Başarılarını Görmek Size İlham Verecek

Bu Yıldızların Kilo Verme Başarılarını Görmek Size İlham Verecek

Yaz mevsiminin kapıyı çalmasıyla özellikle kadınların kilo verme telaşı da başladı. Kilo vermek için kendinize ilham kaynağı arıyorsanız haberimizde paylaştığımız ünlü yıldızların yeni hallerine bakabilirsiniz...

Kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız, birkaç kilo vermek işe yarayabilir. Ne yazık ki, bu her zaman kolay değildir. Bazen zordur, motivasyonunuz düşer veya kilo verme yönteminizin düzgün çalışmadığını fark edersiniz. Belki bu yıldızların sırları size yardımcı olabilir!

BU YILDIZLARIN KİLO VERME BAŞARILARINI GÖRMEK SİZE İLHAM VERECEK

rebel-wilson.jpg

1. ASİ WİLSON

Pitch Perfect'teki aktris Rebel Wilson'ı Fat Amy veya aslında Fat Patricia olarak tanıyoruz. Kendini daha iyi hissetmek istediği için kişisel bir antrenör ve beslenme koçu tuttu. Egzersiz programı ve sağlıklı beslenmesi sayesinde Rebel şimdiden 18 kilodan fazla kaybetti.

susan-boyle.jpg

2. SUSAN BOYLE

Susan Boyle'u hatırlıyor musunuz? İngiltere'nin Got Talent yarışmasına katılımıyla birçok kişinin kalbini kazandı. Kariyeri boyunca bir milyondan fazla plak sattı ama aynı zamanda birçok önyargıyla da karşı karşıya kaldı. Bu nedenle, şarkıcı kendi cildinde rahat hissetmedi ve diyetini değiştirdi. Susan, şeker ve hamur işlerinden vazgeçerek tam 20 kilo verdi.

christina-aguilera.jpg

3. CHRİSTİNA AGUİLERA

Stresli bir dönemden geçen şarkıcı Christina Aguilera, kendine daha iyi bakmaya başladı. Kendine daha fazla zaman ayırdığı için diyetine daha fazla dikkat etti. Düşük karbonhidrat diyeti sayesinde şarkıcı yaklaşık 50 kilo verdi.

afvallen-sterren.png

4. KRALİÇE LATİFAH

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Queen Latifa şimdi ellili yaşlarına geldi ve hala güzel görünüyor. Kendini daha iyi hissetmek için bir süredir birçok ünlü yıldızla antrenman yapan özel antrenör Jeanette Jenkins ile antrenman yapıyor. Kraliçeye daha fazla su içmesini tavsiye etti. Bu, şarkıcı için büyük bir fark yarattı çünkü zaten 9 kilo vermiş. Ayrıca bir diyete bağlı.

chaka-khan.jpg

5. ÇAKA HAN

Funk Kraliçesi, şarkıcı Chaka Khan'a genellikle böyle denir. Performanslarından en iyi şekilde yararlanmak için kendisinin en iyi versiyonu olmayı hedefledi. Bu onun diyetine daha fazla dikkat etmeye karar vermesine neden oldu. Bu yüzden su diyeti ile başladı, bu sadece sıvı içtiğiniz bir diyet. Ayrıca artık hayvansal ürünler yemiyor ve yüksek tansiyonunu kontrol altına alıyor. Bu, Chaka'nın 27 kilo vermesine yardımcı oldu.

adele.jpg

6. ADEL

Adele son zamanlarda büyük bir dönüşüm geçirdi. Kısa sürede 45 kilo verdi. Onun sırrı mı? Sağlıklı bir diyet ve egzersiz kombinasyonu. Daha fazla bitkisel ürün yemeye ve daha fazla egzersiz yapmaya başladı. Ayrıca daha az çay içmeye başladı.

melissa-mccarthy.jpg

7. MELİSSA MCCARTHY

Melissa McCarthy'nin kilo vermesine yardımcı olan özel bir diyeti veya kilo verme yöntemi yoktur. Oyuncu, eğitim ve doğru beslenme ile 35 kilo verdi. Ona göre, kendinizi daha iyi hissetmenin en iyi yolu budur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN