Orta Yaşlı Kadınlar İçin En İyi Cilt Bakımı İpuçları! Bu İpuçlarını Öğrenince Kendinizi Genç Kız Gibi Hissedeceksiniz

Orta Yaşlı Kadınlar İçin En İyi Cilt Bakımı İpuçları! Bu İpuçlarını Öğrenince Kendinizi Genç Kız Gibi Hissedeceksiniz

Durdurması mümkün olmayan zamana karşı hem cildimiz hem de bedenimiz maalesef yenik düşüyor. Her daim bakımlı olmayı seven orta yaşlı hanımlara müjdeli haberimizi veriyoruz. Haberimizde paylaştığımız ipuçlarını öğrenince bundan sonra kendinizi genç kız gibi hissedeceksiniz...

Yaşlandıkça, bedenlerimizin yıllar içinde değiştiği bir sır değil. Ne yiyip içtiğimize de çok dikkat etmemiz gerekiyor, ancak vücudunuzun dışına da bakmanız önemlidir. Uyguladığınız makyajdan gece cilt bakım rejiminize kadar, altın yıllarınızda cildinizin parlak ve sağlıklı kalmasına yardımcı olacak temel bir kılavuz sunmak için haberimizle sizi baş başa bırakıyoruz...

basliksiz-8.jpg

1. KAPATICI

Cildinizin parlak ve genç görünmesini garantileyen bir sonraki cilt bakımı ve makyaj ipucumuz, her zaman çok kullanışlı kapatıcıdır. En sevdiğiniz doğal güzellik markasını hızlıca kaydırarak enerjinizi ve görünümünüzü artırmak için hızlı bir göz altı kapatıcı kullanarak ekleyin. Kapatıcıyı doğrudan gözlerinizin altından kaydırmayın, bunun yerine burnun ortasına kadar uzanan bir üçgen oluşturun ve hafifçe karıştırın. Bu, işte, seyahatte veya sadece etkilemeyi amaçlayan uzun günler boyunca yanınızda taşımanızı önerdiğimiz bir araçtır.

1-2.jpg

2. GÖZ KALEMİ

Eyeliner, şüphesiz, makyaj rutininize gözlerinizi gerçekten çarpıcı hale getirebilecek harika bir ektir! Peki yaşlandıkça eyeliner kullanma şeklinizi nasıl değiştirmelisiniz? Gençken, çarpıcı bir siyah göz kalemi genç cildinizi iltifat edebilir, ancak olgunlaştıkça cildiniz ve becerileriniz de olgunlaşacaktır. Yumuşak kahverengi, mavi veya gri göz kalemi gibi diğer tonlarla oynamayı deneyin. Bu tonlar tarzınız için daha tamamlayıcı olurken, size aynı geyik gözlü etkisini de verebilir.

basliksiz-10.jpg

3. KİRPİKLER

Gözleriniz en dikkat çekici özelliklerinizden biridir, bu nedenle kirpiklerinizin bakımlı olduğundan emin olun. Yaşlanıyorsunuz diye maskarayı atlamayın ve makyaj yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini düşünün. Belki daha açık bir ton deneyin (kahverengi gibi) ve maskaranızı güzel bir kirpik kıvırıcıyla tamamladığınızdan emin olun.

basliksiz-11.jpg

4. DUDAK BALSAMI

Dudaklarını unutamazsın! İnsanların yüzünüzde dikkat ettiği temel özellikler gözleriniz ve dudaklarınızdır. Dudaklarınız için SPF koruması içeren bir balsam öneriyoruz. Güneşte yanmış dudaklar en kötüsüdür ve bu yaşlandıkça değişmez. Bu nedenle, bir dudak balsamı ararken, bal, avokado tohumu yağı veya salatalık gibi nemlendirici maddeler içeren SPF koruması içeren bir ürün arayın ve pembe bir parıltı istiyorsanız, parlak ve şımarık bir balsam bulun.

basliksiz-12.jpg

5. ŞEKİLLENDİRME

Taze, genç bir yüz için makyaj rutininize eklemeniz gereken bir diğer önemli adım da doğru şekilde kontür yapmayı bilmektir. Şekillendirme, her kadının yüz yapısına ve cilt tonuna özgüdür, ancak bu, hepimizin uğraştığı taze yüz, pürüzsüz cilt ışıltısını garanti etmenin kesin bir yoludur. Sizin için doğru rengi bulun ve vurgulamak istediğiniz alanlarda kullanın. Şekillendirmeye başlamadan önce, düz bir fondöten paleti üzerine uyguladığınızdan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN