Oturma Duruşunuz Kişiliğinizi Açığa Çıkarıyor? İşte Karakter Özelliklerini Söyleyen Kişilik Testi

Oturma Duruşunuz Kişiliğinizi Açığa Çıkarıyor? İşte Karakter Özelliklerini Söyleyen Kişilik Testi

Vücut dili çoğu zaman size kelimelerin yapabileceğinden çok daha fazlasını söyler. İlişki kurmak söz konusu olduğunda inanılmaz derecede önemli bir araçtır, çünkü çoğu duygu sözsüz olarak iletilir.

Bu nedenle, diğer insanlarla iletişim halindeyken, sadece sözlerimizle yaptığımızdan çok daha fazlasını söyleriz. Bu tam olarak ne söylediğimizle ilgili değil, söylerken nasıl hissettiğimizle ilgili. Duygularımız hakkında konuşmak zor olabilir, bu yüzden duygularımızı genellikle beden diliyle iletiyoruz.

Bu durum, diğer insanlara, söylediklerimizin altında yatan bir anlam olup olmadığını ve onlarla nasıl ilişki kurduğumuzu netleştirebilir. Bu yüzden her türlü insanla iletişim kurarken beden dili önemlidir. Beden dili de bize kim olduğumuz ve çevremizle nasıl ilişki kurduğumuz hakkında çok şey söyleyebilir. Her zamanki oturma duruşunuz nedir? Oturma duruşunuz kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. İşte karakter özelliklerini açığa çıkaran o kişilik testi.

SİZ NASIL OTURMAYI TERCİH EDERSİNİZ?

kapak-001.jpg

A POZİSYONU

Bu şekilde oturan insanlar çok yaratıcı ve karizmatiktir. Spontanedirler ve verdikleri kararlar hakkında fazla düşünmezler. Bu durum, ara ara bazı sorunlara neden olabilir, ancak doğal çekicilikleri onları zor bir durumdan kurtarmaya yardımcı olacaktır. Bu insanlar hayatı bir macera olarak görür ve yeni deneyimlere açıktır. Ayrıca çok popülerdirler ve kolayca yeni arkadaşlar edinirler, ancak bu ilişkilerin çoğu kısa sürelidir.

B POZİSYONU

Bu pozisyonda oturan kişiler gerçek hayalperestlerdir. Zengin bir hayal güçleri vardır ve kendilerini bir hayale kaptırabilirler. Çok empatiktirler ve diğer insanlarla kolayca iletişim kurabilirler, ancak bu nedenle bazen kendilerini arka plana koyarlar. Çok iyi dinleyicilerdir ve kendi duygularıyla güçlü bir şekilde temas halindedirler.

C POZİSYONU

Bunlar, konsantre olmakta ve hareketsiz oturmakta çok fazla sorun yaşayan kaotik insanlardır. Akılları her zaman hareket halindedir ve genellikle sözlerinin etkisini düşünmeden konuşurlar. Kolayca sıkılırlar ve dikkat süreleri kısadır. En çok uyaranların olduğu hızlı bir ortamda parlarlar. İlişkilerde de çabucak ilgisizleşebilirler ve geri adım atabilecek birine ihtiyaçları vardır.

D POZİSYONU

Bunlar genellikle çok akıllı, iyi rasyonel düşünen insanlardır. Dakik, temiz ve düzenlidirler. Evleri genellikle gıcırtılı temiz ve derli topludur ve her şeyin kendine ait bir yeri vardır. Biraz çekingendirler ve kendileriyle ilgili her şeyi hemen ifşa etmezler. Yine de çok dürüstler ve dedikodu yapmaktan hoşlanmazlar. Her durumda sakin kalırlar ve bakış açılarını kolayca kaybetmezler.

E POZİSYONU

Bu insanlar çok hedef odaklıdır ve kariyerlerine çok değer verirler. Kendileri için iddialı hedefler belirlemeye önem verirler ve daha azıyla yetinmezler. Kişisel düzeyde, örneğin sağlık ve sevgi söz konusu olduğunda, hedefler belirlemeyi de severler. Kendi görünümleri de dahil olmak üzere her şeyde çok mükemmeliyetçidirler. Bu bazen sahip oldukları şeyleri gözden kaybetmelerine neden olur çünkü her zaman daha fazlasını isterler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (79)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
79 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN