Seda Sayan koca sözünden çıkmıyor! 34 yaşındaki kocası bakın ne istedi?

Seda Sayan koca sözünden çıkmıyor! 34 yaşındaki kocası bakın ne istedi?

Yeni evli çift Seda Sayan (59) Çağlar Ökten'in (34) tatil planı belli oldu. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Seda Sayan, hakkında çıkan ayrılık haberleri hakkında da konuştu. Bu yaz eşinin istediği bir yerde tatil yapacaklarını belirten Sayan, bakın 26 yaş küçük eşiyle nerede tatil yapacaklar?

Mayıs ayında nikah masasına oturduğu Çağlar Ökten ile evliliklerini kameralara karşısında çekinmeden yaşayan Seda Sayan, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Hakkında çıkan ayrılık haberlerine gülümseyerek cevap veren Sayan, bakın neler söyledi?

sayannnn.jpg

TATİL PLANINI EŞİNE GÖRE AYARLADI

Kendisinden 26 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan, 7. evliliğini dostlarının katıldığı bir nikahla yaptı. Nikaha ise iki tarafından ailesinden kimse katılmadı. Balayını Paris'te yapan çift Türkiye'ye döndüğünde yoğun bir iş temposunda buldu kendi.

sedayan.jpg

İLK YAZ TATİLİ PLANLARINI YAPTILAR

İkili yoğun iş temposundan dolayı tatil planlarını yaptılar. Yeni evli çift ilk yaz tatillerini Kaş'ta tatil yapacaklar. Basın mensuplarının sorularını samimiyetle cevaplayan Seda Sayan, tatil sorusuna "Özellikle gitmek istediğimiz, eşimin çok istediği Kaş. Kaş'a gideceğiz. Gelin beklerim. Ne olur beraber gezelim. Siz de gelin." yanıtını verdi. Evlilik nasıl gidiyor sorusu karşısında ise Sayan, "Çok iyi gidiyor. Hamd olsun. Biz çok mutluyuz. Abuk sabuk şeyler yazıp, çizmeyin. Bizi düşünmeyin. Siz kendinize bakın. İyi gidiyor. Her şey yolunda. İyi değil mi ya benden? Gözlerimin içi gülüyor. Ne zamandır görüş müydünüz beni böyle?" yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN