Wanted filmi konusu ne? Başrolleri James McAvoy ve Angelina Jolie paylaşıyor

Wanted filmi konusu ne? Başrolleri James McAvoy ve Angelina Jolie paylaşıyor

Wanted konusu ve oyuncuları merak ediliyor. James McAvoy ve Angelina Jolie'nin başrolünü paylaştığı 2008 yapımı film yeniden merak konusu oldu. Babasının kiralık katil olduğunu öğrenen Wesley'in başından geçen olayların anlatıldığı film heyecan dolu gelişmelere sahne olmuştu. Aranıyor filminin kadrosunda James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Terence Stamp ve Kristen Hager gibi isimler buluşuyor. İşte Wanted filmi konusu, oyuncuları ve gişe hasılatının detayları...

Wanted / Aranıyor filmi konusu son günlerin en çok arananları arasında yer alıyor. Angelina Jolie ve McAvoy'un başrollerinde unutulmaz bir performans sergilediği film gişede de önemli bir hasılat elde etmişti. Pkei Wanted'ın konusu ne? Aranıyor, Babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye Wes’in başına gelen aksiyon dolu bir o kadar da heyecan anlar yaşatıyor. İ

ARANIYOR FİLMİ KONUSU NE?

Wanted, kiralık katil olan babasının izinden giden bir gencin hikayesini anlatıyor. Şimdilerde Birleşmiş Milletler fahri elçisi olarak Ortadoğu'nun çorak topraklarında gezinen Angelina Jolie ve dudakları, Rus yönetmen Bekmambetov’un son projesi Wanted ile görücüye çıkıyor. Babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes, kendisine mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katiller hamiliğinde çalışmaya başlar.

19-02/11/650x344-araniyor-wanted-filmi-konusu-ne-araniyor-oyunculari-kimler-1549804065111.jpeg 

Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox’u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakacaktır. Eğitimli bir suikastçı olmak elbette kolay değildir. Mark Millar’ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Angelina Jolie, her zamanki gibi etrafa kızgın kızgın mermi sıkarak üzerine düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirirken filmin bir diğer özelliğinin de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk yapım olması durumunu belirtelim.

ARANIYOR OYUNCULARI

Aranıyor filminin kadrosunda James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Terence Stamp ve Kristen Hager gibi isimler buluşuyor.

19-02/11/5e8e2218-99d8-40de-800b-1b7e53785814.jpeg

JAMES MVAVOY KİMDİR?

Wanted filmi başrolünde oynayan James McAvoy kimdir? Hangi filmlerde oynadı? James Andrew McAvoy, 21 Nisan 1979'da Glasgow, İskoçya'da dünyaya geldi. 7 yaşındayken ebeveynleri boşanınca James, dedesi tarafından büyütüldü.16 yaşındayken ”The Near Room” isimli filmle oyunculuğa başladı. İskoçya Kraliyet Konservatuarı'na girdi ve 2000 yılında mezun oldu. Önce İngiltere’ye daha sonra ise Amerika’ya taşındı.2001 yılında ”Kardeşler Takımı” isimli popüler dizide tek bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Disney'in CS Lewis'in “Narnia Günlükleri” kitabının beyaz perde uyarlamasında "Bay Tumnus" karakterini canlandırdı ve tanınmaya başladı. 2006 yılında “The Last King of Scotland” filmiyle BAFTA En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi ve aynı sene BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazandı. Ertesi yıl 2007'de asıl kariyer sıçrayışını yaptığı “Kefaret” filmiyle en iyi aktör dalında Altın Küre'ye aday oldu.

19-02/11/235069785.jpg

ANGELİNA JOLİE KİMDİR?

ABD'li sinema oyuncusu ve Birleşmiş Milletler mülteciler yüksek komisyonu (UNHCR) iyi niyet elçisi olan Angelina Jolie, aynı zamanda üç Altın Küre, iki sinema oyuncuları derneği ödülü ve bir de Oscar kazandı.

Hayırsever çalışmalarıyla da tanınan 41 yaşındaki Jolie, pek çok kez dünyanın en çekici insanları listelerinde yer aldı. Ancak Jolie, ilk kez yedi yaşındayken, (1982) babasının başrolünü ve yardımcı yazarlığını üstlendiği Lookin' to Get Out adlı filmde görüldü. Sonrasında, babası Jon Voight ile 1986 ve 1988 yıllarında Akademi Ödülleri'nde yer aldı. Ama Jolie kendi kariyerine başladığında Voight soyadını kullanmamaya karar verdi. Çünkü, kendi kariyerini babasının desteği olmadan, kendi kurmak istiyordu. Jolie, 14 yaşındayken bir model olarak çalışmaya başladı. Los Angeles, New York ve Londra'da modellik yapan Jolie aynı zamanda birçok müzik videosunda görüldü.

16'SINDA VAHŞİ KIZ OLARAK TANINDI

16 yaşında ise tiyatroya döndü ve ilk rolünde bir Alman fetişini canlandırdı. Konuşmalarında asla utangaç olmayan Jolie, ilk yıllarında halk arasında "vahşi kız" olarak tanınmaktan da rahatsızlık duymadı.

Kariyeri düşük bütçeli bir film olan Cyborg 2 (1993) ile başladı. İlk başrolünü Hackers (1995) filmi ile aldı. Önemli övgüler alan biyogrofik filmler olan George Wallace (1997) ve Gia'da (1998) başrolde oynadı ve Girl, Interrupted'daki (1999) performansı ile En iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü aldı. 1999 yılında ikinci Altın Küre ödülünü aldıktan sonra, gece elbisesiyle, ödül sonrasında partinin verildiği Beverly Hilton Hoteli'nin havuzuna atladı ve şöyle bağırdı: "Bana göre komik olan şey, herkesin havuza atlamaması." Sonrasında ise bu durumu şöyle anlattı: "Salondaki insanlar özgür ve vahşi sanılıyor fakat onlar o kadar uysal ve dikkatli ki."

Jolie, 2000 yılında Akademi Ödülleri Ödül Töreni'nde, Akademi Ödülü'nü aldıktan sonraki konuşmasında babasına "Muhteşem bir aktörsün, fakat muhteşem bir baba değilsin" dedi ve sonrasında annesine ve kardeşi James Haven'e duyduğu sevgiyi anlattı. Angelina Jolie; Lara Croft: Tomb Raider (2001) filmi ile büyük başarı sağlayarak dünyaca ünlü tanınmış bir oyuncu haline geldi. Sonrasında ise Hollywood'un en çok tanınan ve en çok kazanan oyuncularından oldu.

BRAD PİTT İLE SETTE TANIŞTI

Şimdiye kadarki en büyük ticari kazancını aksiyon-komedi türünde olan Mr. & Mrs. Smith (2005) ve animasyon türündeki Kung Fu Panda (2008) ile sağladı. Brad Pitt ile olan ilişkisi de Mr. & Mrs. Smith setinde başladı. İkili hakkındaki spekülasyonlar 2005 yılı boyunca devam etti.

Dünyanın en ilgi çeken çiftine medya "Brangelina" adını taktı. 11 Ocak 2006'da Jolie, Pitt'in çocuğuna hamile olduğunu People dergisine onayladı ve böylece ilişkilerini topluma ilk kez açıklamış oldu.

Angelina Jolie 2010'dan itibaren Ajan Salt (2010), Turist (2010), Hayatın Kıyısında (2015) ve Kung Fu Panda 3 (2016) gibi filmlerde yer aldı, ayrıca Boyun Eğmez (2014) adlı filmin yönetmenliğini üstlendi.

Jolie'nin hayırsever çalışmaları ise Kamboçya'da Tomb Raider filmini çekerken oldu. Sonra, uluslararası tehlikeler hakkında daha fazla bilgi almak için UNHCR ile çalışmaya başladı.

İlerleyen aylarda koşulları daha iyi görebilmek için mülteci kamplarını ziyaret etti. 2001 yılının şubat ayında, ilk tarla çalışmasını Sierra Leone alanına ve Tanzanya'ya gerçekleştirdi.

1 MİLYON DOLAR BAĞIŞ

Jolie, UNHCR'a Pakistan için 1 milyon Amerikan doları bağışladı ve sonrasında oradaki Afgan mültecilerle buluşmak için Pakistan'a gitti.

Görevleriyle ilgili madde manevi her şeye asılan 27 Ağustos 2001'de Jolie'ye Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi unvanı verildi.

Daha önce 4 kez katıldığı Dünya Mülteci Günü'ne 2009 yılında Washington'da katılan Jolie, 2005 ve 2006 yılında Dünya Ekonomik Forumu'unda davetli konuşmacıydı. Jolie, ayrıca insanların sorunlarını anlatmak amacıyla kongre üyeleriyle Washington'da lobi yapmaya başladı. 2003'ten beri Jolie kongre üyeleriyle en az 20 kez buluştu.

Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton'dan boşanan Jolie, 2016 yılına kadar Brad Pitt ile birlikte yaşadı. Tüm dünyada basınının büyük ilgisini çeken bir ilişkiye sahip olmuş olan Jolie ve Pitt çiftinin, Maddox, Pax ve Zahara olmak üzere üç evlatlık; Shiloh, Knox ve Vivienne olmak üzere üç biyolojik çocukları var. 

Ancak tüm dünyanın takip ettiği bu mutluluk, 18 Eylül 2016 tarihinde Jolie'nin Pitt'e boşanma davası açmasına kadar devam etti. 

Wanted konusu ve oyuncuları merak ediliyor. James McAvoy ve Angelina Jolie'nin başrolünü paylaştığı 2008 yapımı film yeniden merak konusu oldu. Babasının kiralık katil olduğunu öğrenen Wesley'in başından geçen olayların anlatıldığı film heyecan dolu gelişmelere sahne olmuştu. Aranıyor filminin kadrosunda James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Terence Stamp ve Kristen Hager gibi isimler buluşuyor. İşte Wanted filmi konusu, oyuncuları ve gişe hasılatının detayları...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN