WhatsApp'tan QR kod kaldıran yenilik! Hiç bu kadar kolay olmamıştı…

WhatsApp'tan QR kod kaldıran yenilik! Hiç bu kadar kolay olmamıştı…

Dünyanın en popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, yeni güncellemeleriyle gündemdeki sıcaklığını koruyor. Son yeniliği ile dikkat çeken WhatsApp ilginç özelliklerini açıklamaya devam ediyor. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

Kullanıcılara daha iyi bir deneyim sağlamak amacıyla yeni güncellemeler yapmaya devam eden WhatsApp WhatsApp web girişi için çalışmalarına devam ediyor. QR kod ile yapılan girişler artık sona eriyor. Kullanıcılar artık daha kolay bir şekilde uygulamaya bağlanacak. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…


QR KOD DEVRİ SONA ERİYOR

Bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanmak isteyen kullanıcılar giriş işlemlerini QR kod ile yapıyordu. WhatsApp kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırmak amacıyla yeni güncellemeler yapmaya devam ediyor. Bu kez gözler QR kod girişlerine çevrildi. Kod ile yapılan girişler bazı kullanıcılara zorluk çıkarırken telefon şarjının bitmesi veya kameranın bozuk olması gibi durumlarda bilgisayar üzerinden giriş yapmakta mümkün olmuyordu.

whatsaap-web.jpg


Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar yalnızca telefon numarası ve şifreleri ile birlikte WhatsApp Web'e kolay bir şekilde bağlanabilecek. Bu sayede QR kod kullanma zorunluluğu da ortadan kalkmış oluyor.

whatsapp-guncelleme.jpg

ZORUNLULUK ORTADAN KALKIYOR

WhatsApp yeni güncellemesi ile birlikte daha kolay ve hızlı bir erişim sağlığını bilmesini amaçlıyor. Telefon numarası ve şifre ile yapılan girişlerde kullanıcıların daha pratik olacağı belirtilirken teknik problemlerinde ortadan kalkmış olacak aktarıldı. Beta sürümünde test edilen yeni özelliğin yakın zamanda kullanıcıların deneyimine sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN