Yakın dostu paylaştı: Demet Akbağ ameliyat oldu

Yakın dostu paylaştı: Demet Akbağ ameliyat oldu

Oyuncu Demet Akbağ, dizindeki rahatsızlık nedeniyle dün ameliyata alındı. Usta sanatçıyı hastane sürecinde yakın dostu şarkıcı Emel Müftüoğlu ve Fulya Terim yalnız bırakmadı. Akbağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, dün menisküs ameliyatı oldu. 63 yaşındaki sanatçıyı hastane sürecinde yakın dostları Emel Müftüoğlu ve Fulya Terim yalnız bırakmadı.

Emel Müftüoğlu, ameliyat öncesi Demet Akbağ ve doktoru Sarper Çetinkaya ile çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlarken, "Canımcım birazdan dizinden ameliyata girecek. Yarın da koşu yarışına katılacağız beraber" mesajını yazdı.

basliksiz-1.jpg

DOKTORU DA PAYLAŞTI

Yaptığı paylaşım ile operasyon hakkında bilgi veren Dr. Sarper Çetinkaya, "Demet Akbağ sağ dizinden menisküs ameliyatı (artroskopik menisektomi) oldu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN