Yalı Çapkını çekimlerinde feci trafik kazası

Yalı Çapkını çekimlerinde feci trafik kazası

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda focus puller olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, çekimlerin yapıldığı Beylerbeyi'nde bir trafik kazası geçirdi. Karşıdan karşıya geçerken bir anda motosikletin çarpmasıyla yaralanan Altınpulluk'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Star Tv'nin fenomen dizisi “Yalı Çapkını” ekibi cumartesi günü korkunç bir trafik kazasıyla sarsıldı. Saat 23.00 sıralarında meydana gelen kaza setin bitiş saatinde yaşadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizide focus puller (lensin odak noktasının metrajını ayarlayan ve kamera asistanlarının şefi) olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, işini bitirip yalıdan çıktı ve kendi aracına doğru gitmek üzere karşıdan karşıya geçerken bir anda sağ şeritten hızla gelen motosikletin çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı.

DURUMU HALA AĞIR

Hemen en yakın Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Altınpulluk, apar topar ameliyata alındı. Fethi Savaş Altınpulluk’un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Dizi ekibini büyük üzüntüye boğan kaza sonrası Sinema Sendikası da kazayla ilgili gerekli yasal süreci takip edeceklerini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN