Yalı Çapkını dizisinde ilk ayrılık! İsmi duyanlar şaştı kaldı

Yalı Çapkını dizisinde ilk ayrılık! İsmi duyanlar şaştı kaldı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinden ilk ayrılık haberi geldi. Reyting rekorları kıran dizide yaşanan ayrılık izleyenleri şaşırtacak. Bakın Yalı Çapkını dizisine kim veda etti?

Her bölümüyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Yalı Çapkını dizisinde ilk ayrılık haberi geldi. Olaylı sahneleriyle gündemden düşmeyen diziden beklenmeyen o karakter ayrıldığını duyurdu.

yalicapkini.jpg

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE İLK AYRILIK

Çekilen sahnelerden dolayı çok fazla tepki alan izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinden şaşırtan bir haber geldi.

yali-capkini-3-1665398999.jpg

Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı diziden ayrılık kararı çıktı.

yalicapkinidizi.jpg

11. BÖLÜMÜNDE OLMAYACAK

Dizide İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı sosyal medya hesabından diziden ayrılma kararı aldığını duyurdu. Duyanlar şaşırırken kimi kullanıcılar ise dizinin olaylı sahnelerinden dolayı ayrılma kararı almak istediğini yazdı. Fırıncı dizinin 11. bölümünde veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN