Yalı Çapkını ekranlara veda mı etti? Başrollerden açıklama geldi, Ekranların en iddialı dizisiydi...

Yalı Çapkını ekranlara veda mı etti? Başrollerden açıklama geldi, Ekranların en iddialı dizisiydi...

Star TV'nin en sevilen dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını için beklenmedik bir karar alındı. Ekranlarda yayınlanmasından kısa bir süre içerisinde inanılmaz bir izleyici kitlesine ulaşan dizi ülkemizde yaşanan deprem afeti nedeniyle yayınlanmadığı tahmin ediliyor. Kısa bir süre önce ortaya atılan iddialara Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den onay geldi. İşte tüm detaylar...

Yalı Çapkını bu hafta var mı?

Star TV'nin en beğenilen dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını izleyicilerini merakta bırakmaya devam ediyor. Cuma akşamları saat 20.00'da ekranlara gelen fenomen dizi geçtiğimiz hafta ekranlarda yer almadı. İzleyicileri meraklandıran sevilen dizinin bu hafta ekranlarda yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi üzerine televizyon kanallarında yer alan tüm yapımlara ara verildiği RTÜK tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre Star TV ekranlarında yer alan Yalı Çapkını bu hafta da ekranlarda yer almayacak.

Normal şartlar altında 17 Şubat Cuma günü yayınlanması beklenilen sevilen dizinin yayınlanmayacağı haberi alındı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi ekranlara ne zaman gelecek?

star-tv-nin-populer-dizisi-yali-capkini-dunyaya-aciliyor.jpg

Diziler ekranlara ne zaman dönecek?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem ile birlikte dizi çekimlerine ara verildi. RTÜK tarafından yapılan açıklama ile birlikte deprem anına ait görüntüler tüm kanallardan veriliyor. Yaşanan deprem felaketi üzerine 10 ilimizde yaşanan can kaybı ve yıkım sonucunda yas ilan edildi. Kanallarda duran dizi çekimleri ise izleyicilerin merakını kazandı.

Dizi severler tarafından yapılan tahminlere göre dizilerin mart ayı itibariyle tekrardan yayınlanması bekleniyor. Star TV'nin yayın akışında Deprem Özel Yayın (süresiz) olarak yer aldığı görülüyor.

yali-capkini-dizisi.jpg

Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Televizyon izleyicileri tarafından oldukça sevilen Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde oldukça çarpıcı olaylar meydana geldi. Son bölümünde Kazım'ın vurulduğu ekranlara yansıdı. Kazım'ın yanında ise Ferit'in olduğunu öğrenen ev ahalisi ise soluğu hastanede aldı. Kazım'ın başına gelen olaylar ailesini büyük bir etki altına alır. Yaşanan olaylar sonucunda ise Seyran ve Ferit'in arasındaki sular durulur. Fakat, Pelin'in durumu Seyran'ın beklenmedik bir karar vermesine neden olur

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN