Yanmış kıyafeti kurtarmanın yolu bulundu! Ortasından kesip yanık kumaşa sürün: Sonuca hayret edeceksiniz

Yanmış kıyafeti kurtarmanın yolu bulundu! Ortasından kesip yanık kumaşa sürün: Sonuca hayret edeceksiniz

Ütü yaparken birçoğumuz bir anlık dalgınlıkla istenmeyen kazalara neden olabiliyor ve kıyafetimizi yakabiliyoruz. Ancak bu gibi durumlar yaşadığınızda artık üzülmeyin. Çünkü, yanmış kıyafeti kurtarmanın yolu bulundu! İşte detaylar…

Kıyafetlerimizi ütülemek ev işlerinin olmazsa olmazlarındandır. Ancak kimi zamanlar ütü yaparken istenmeyen durumlar yaşanabiliyor ve kıyafetlerimiz yanabiliyor. Dikkatsizlik ya da yanlış ayarda ütü kullanımından kaynaklanan bu yanık sonucunda oluşan izler ise epey can sıkıcı oluyor.

Birçok kişi yanmış kıyafetini çöpe atsa da aslında o kıyafetleri kurtarmak oldukça basit. En Son Haber’in aktardığı bu yöntemle artık yanmış kıyafetlerinizi çöpe atmayacaksınız…

YANMIŞ KIYAFET NASIL KURTARILIR?

Ütü yaparken kıyafetinizde yanık izi oluştuysa, hiç endişelenmeyin. Burada imdadınıza yetişecek olan malzeme sadece mutfağınızdaki patates. Patatesin içinde bulunan nişasta miktarı, yanık gibi zorlu lekelerin giderilmesinde oldukça etkilidir.

yanmis-kiyafet-nasil-kurtarilir-1.jpg

Bu yüzden tek yapmanız gereken taze kestiğiniz patates dilimlerini yanık izi olan kumaşın üzerine koyarak nazik bir şekilde ovmak. Patatesteki doğal nişasta izlerin kaybolmasını ve kumaşın eski görüntüsüne kavuşmasını sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN