Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün'den yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Hayranları duyduklarına inanamadı!

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün'den yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Hayranları duyduklarına inanamadı!

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen dizileri arasında yer alan Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı 'Ali Rıza Bey' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Halil Ergün sessizliğini bozdu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu gençlik yıllarına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturduğu, başrolde ise Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Deniz Çakır ve Fahriye Evcen'ın rol aldığı Türk televizyon tarihinin reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide canlandırdığı 'Ali Rıza Tekin' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Halil Ergün sessizliğini bozdu.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan ünlü oyuncu Halil Ergün, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Misafir' adlı dizide rol alan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Halil Ergün, gençlik yıllarında siyasi görüşü nedeniyle okuldan atıldığını açıkladı.

"SOLCU OLDUĞUM İÇİN BENİ OKULDAN ATTILAR"

Ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Solcu olduğum için beni okuldan attılar. Yaşar Kemal ve Orhan Kemal okuyordum. Genç adamız, heyecanlayız. Ben korkusuz bir çocuktum ve soru sormayı seviyordum. Duyduğum, bildiğimiz kadar bir tarafımız vardı. Ailem yaka paça beni atarak 'yeter artık senden çektiğimiz' diyerek ben parayı verip Ankara'ya gönderdiler. Mülkiye'ye giderek siyasi bilimler fakültesine girdim. Fakülte hayatımla birlikte tiyatro kariyerim başladı. Biz '68 Kuşağı' olarak barışı, emeği ve bağımsızlığı savunuyorduk"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN