Yasak Elma dizisinde çirkin hemşire sahnesi! Görenler ateş püskürdü "Küstahlık"

Yasak Elma dizisinde çirkin hemşire sahnesi! Görenler ateş püskürdü "Küstahlık"

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde çekilen bir sahne tepkilere neden oldu. Twitter'da gündem olan o sahne için #Yasakelmaozurdile tagı açıldı. Bakın sahnede sağlık çalışanına ne yaptırdılar?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam gibi isimlerin oynadığı reyting rekortmeni dizi Yasak Elma'da skandal bir sahne çekildi. Son yayınlanan bölümüyle tepkilere neden olan o sahne sağlıkçıları ayağa kaldırdı.

yasakelma.jpg

YASAK ELMA'DAN KIZDIRAN SAHNE

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisi bu kez izleyeni sinirlendirdi. Çekilen bir sahnede hastanede bir hemşireye çay getirtilmesi sosyal medyanın gündemine düştü.

hemisreler.jpg

HEMŞİREYE ÇAY GETİRTME SAHNESİ

Dizide çekilen bir sahnede Doktor’un gelen misafirini karşılaması sonrası “Yeşim Hemşire Bize 2 Çay getirir misin?" demesi tepkilere neden oldu.

hemsire.jpg

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TEPKİ DEĞİL

Twitter'da gündem olan o sahne sonrası sağlık çalışanlarından peş peşe paylaşımlar geldi. Yapılan bazı paylaşımlarda, "Hemşireler kimsenin hizmetçisi değil" "Hemşirelik çayçılık değildir" gibi tepkiler verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN