Yasak Elma Eda Ece'den hamilelik pozu! Sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı: O karesine bakın ne notu düştü?

Yasak Elma Eda Ece'den hamilelik pozu! Sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı: O karesine bakın ne notu düştü?

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle büyük başarılara ulaşan Eda Ece, uzun yıllardır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'le geçtiğimiz yaz hayatını birleştirmişti. Şimdilerde anne olmak için gün sayan güzel oyuncudan hamileliğin ilk pozu geldi...

Oyunculuğu ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Eda Ece, Haziran ayında basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'le dünya evine girmişti. Evliliğin ardından çiftten beklenen güzel haber gelmiş ve güzel oyuncu hamile olduğunu açıklamıştı.

"BUNDAN MAHRUM KALAMAM"

Sosyal medyada da oldukça aktif olan Eda Ece'den yeni bir paylaşım daha geldi. Doğallığı ve güzelliğiyle dikkat çeken Eda Ece, güzel saçlarını ön plana çıkardığı paylaşımına şu notu düştü:

eda-ece.jpg

"Not: hamilelik sürecinde bir sürü arkadaşımın saçları inanılmaz gürleşmiş. Anneler doğru mu? İyi bir haber olsun bana, her belirtiyi yaşadım maşallah bundan mahrum kalamam."

Ece'nin bu paylaşımına beğeni ve yorum yağarken, beğenen ünlüler arasında Pınar Altuğ, Aslı Enver ve Melis Sezen de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN