Yasak Elma Yıldız ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Eda Ece Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Yasak Elma Yıldız'a ne oldu, diziden çıkacak mı?

Yasak Elma Yıldız ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Eda Ece Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Yasak Elma Yıldız'a ne oldu, diziden çıkacak mı?

FOX TV ekranlarının yoğun ilgiyle izlenilen dizisi Yasak Elma'nın son bölümünde Yıldız'a ne oldu? Yasak Elma ekranlara veda mı ediyor? Yasak Elma'da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece diziden ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar.

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da son bölümüyle izleyiciler dizinin final yapıp yapmayacağı merak etmeye başladı. Dizinin son bölümünü izleyenler Eda Ece'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak etmektedirler.

FOX TV'nin popüler dizisi Yasak Elma büyük beğeni toplayan başarılı bir dizidir. Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi yeni sezonuna bomba bir giriş yapmıştı. Yasak Elma dizisinin son bölümü ekrana damga vurdu. Dizide Yıldız karakteri en çok sevilen bir karakter olmayı başardı. Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece'nin diziden ayrılacağı haberleri izleyicileri şoka uğrattı.

yasak elma

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU

Yıldız ve Zeynep kardeşler birbirlerinden farklı kişiliklerdir. İki kardeş birbirine çok düşkündür. Yıldız bir teklif alır ve hayatı değişir. Yıldız zengin olma hayali kuran bir genç kızdır. Önüne de bunu fırsata çevirecek çok iyi teklif gelmiştir.

YASAK ELMA DİZİSİNDE YILDIZ ÖLÜYOR MU?

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Yıldız karakterinin sonu merak edilmektedir. Dizinin başrol karakteri olan Yıldız'ın sağlık durumu yeni bölümde belli olacak.

YASAK ELMA FİNAL Mİ YAPACAK?

Dizide Yıldız'ın mavi ceset torbasındaki görüntüleri herkesi şaşkına uğrattı. İzleyiciler ise Yıldız'ın o halini görünce 'Yasak Elma final mi yapıyor?' sorularını akıllara getirdiler. Dizinin yapımcıları ve kanaldan henüz net bir açıklama gelmedi.

YILDIZ'IN BAŞINA NE GELDİ?

Zeynep'in geri dönmesi Yıldız'a beklenmedik bir sürpriz oldu. Yıldız kardeşini ve kendisine yapılanları affetmemesi için Ender'le birlik olur fakat bu iş Yıldız'a fena patlayacaktır.

YASAK ELMA OYUNCU KADROSU

Eda Ece

Şevval Sam

Talat Bulut

Şafak Pekdemir

Biran Damla Yılmaz

Sevda Erginci

Berk Oktay

Murat Aygen

Nilgün Türksever

Barış Kılıç

Doğaç Yıldız

Gökhan Alkan

Nesrin Cavadzade

Can Nergis

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN