Yelda Kırçuval kimdir? Yelda Kırçuval nereli ve kaç yaşında?

Yelda Kırçuval kimdir? Yelda Kırçuval nereli ve kaç yaşında?

Yelda Kırçuval kimdir? nereli ve kaç yaşındadır? 2. sayfa programına konuk olan Yelda Kırçuval Benimle Söyla yarışmasında jüri koltuğuna oturacak. Yelda Kırçuval 41 yaşında ve Erzincanlı... Kırçuval sunduğu programlar ile televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olmayı sürdürüyor...

Yelda Kırçuval Kanal D ekranlarında Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olarak izleyicilerin karşısında olacak. Yelda Kırçuval hakkında "Yelda Kırçuval nerelidir? Kaç yaşındadır?" gibi sorular sıkça sorulmaya başlandı.

İşte televizyon programları ve sunduğu haberler ile ekranlarda olan Yelda Kırçuval hakkında "Kimdir? kaç yaşında? boyu, kilosu, sunduğu programlar" sorularının yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

İşte Yelda Kırçuval biyografisi...

19-07/09/yelda-kircuval-3.jpg

YELDA KIRÇUVAL KİMDİR?

41 yaşındaki Yelda Kırçuval 1978 yılının Aralık ayında Erzincan'da dünyaya geldi. Oğlak burcu olan Kırçuval Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünü başarı bursu ile tamamladı.

1997 yılında TRT sınavlarına giriş yaptı ve TRT eğitimlerinden Diksiyon, Fonetik, Artikülasyon dersleri aldı.

Meslek kariyerine editör ve spiker olarak başarılı bir giriş yapan Kırçuval, 1999 yılında belgesel, film, reklam ve dizilerde dublaj yaptı ve televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı.

HBB TV ekranlarında Ana Haber sunmaya başlayan güzel sunucu, diğer yandan kanal bünyesinde editör, spiker, program yapımcısı ve sunuculuk olarak kariyerini devam ettirdi.

Çevre Aktüel ve Tüketici Dosyası adlı programlarıyla birlikte televizyonun pek çok departmanında görev aldı.

2000 yılında Show TV'de gece Haber Hattı isimli programı hazırladı ve sundu. Programlar için seslendirme görevini üstlendi.

Haber spikerliğinin yanında internet sitesilerinde ve Sözcü gazetesinde özel röportajlar ve analiz yazıları yazdı.

Radyo 99’da Haber Müdürlüğü yaptı.

2009 yılında TRT 2'de "Birlikte Yaşarken" isimli programın sunuculuğunu üstlendi. Ardından ATV İç Yapımlarda Yapımcı ve sunucu olarak görev yaptı.

2011 yılında STAR TV’de magazin programı "Duymayan Kalmasın"ı sundu.

2016 yılında "Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler", 2018 yılında ise "İnsanı İnsan Acıtır" isimli kitapların altına imzasını atmıştır.

Yelda Kırçuval’ın boyu 1.75 cm, kilosu ise 61’dir.

19-07/09/yelda-kircuval-4.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN