Yemekteyiz 24 Mayıs kim birinci oldu? Yemekteyiz'de büyük ödülün sahibi belli oldu

Yemekteyiz 24 Mayıs kim birinci oldu? Yemekteyiz'de büyük ödülün sahibi belli oldu

Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programında 24 Mayıs Cuma günü birincinin kim olduğu merak ediliyordu. Her gün bir yarışmacının diğer yarışmacıları konuk ederek, menü, hizmet ve sunumunun değerlendirildiği Yemekteyiz programı için büyük gün geldi, çattı. Bugün büyük ödülün sahibi belli oluyor. Peki Yemekteyiz’de kim birinci oldu, büyük ödülü kim kazandı? İşte Yemekteyiz programına dair aradıklarınız…

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Yemekteyiz, 24 Mayıs Cuma günü haftanın finalini yapıyor. Hafta içi her gün bir yarışmacının, diğer 4 yarışmacıyı evine davet ederek hazırladığı menü ve sunumuyla günlük puanlamalar eşliğinde gerçekleşen ve son olarak sunucu Onun Büyüktopçu’nun puanlarıyla birincinin belli olduğu Yemekteyiz’de bu hafta kimin birinci olduğu ve büyük ödülün sahibi olduğu araştırılıyor. İşte detaylar…

Yemekteyiz’de kim birinci oldu?

Birinci olan isim bu akşam yapılacak puanlamaların ardından netleşiyor. Sunucu Onur Büyüktopçu’nun en fazla puanı kime verdiği ve büyük ödül olan 10 bin TL’nin sahibinin kim olduğuna aşağıda belirttiğimiz linke tıklayarak erişebilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Yemekteyiz’de bu haftanın şarışmacıları

19-05/24/1-1558696848.jpg

Sevda Çakır

46 yaşındaki birinci gün yarışmacısı Sevda Çakır, Nevşehirli ve turizm işi ile uğraşıyor. 25 senelik evli olan Sevda Çakır’ın iki çocuğu bulunuyor. Mesleği gereği Türk mutfağını çok iyi bildiğini söylüyor. Yoğun iş temposu nedeniyle mutfağa çok fazla zaman ayıramadığını itiraf ediyor.

19-05/24/2-1558696853.jpg

İhsan Bilgeday Göğüsgören

İkinci gün yarışmacısı olan İhsan Bilgeday Göğüsgören, 24 yaşında ve Edirneli. Lojistik okuyan yarışmacı bundan iki sene önce gastronomi eğitimi için İtalya'da bulunmuş. İhsan Bilgeday Göğüsgören’in en büyük hayali, profesyonel olarak mutfakta çalışmak.

19-05/24/3-1558696859.jpg

Pakize Bıyıklı

Üçüncü gün yarışmacısı olan Pakize Bıyıklı, 46 yaşında ve Tokatlı. Aşçılık yapan Pakize Bıyıklı, 23 yıllık evli ve iki çocuğu bulunuyor. Pakize Bıyıklı kendini haftanın favorisi olarak görüyor.

19-05/24/4-1558696866.jpg

Aytaç Erdoğan

Dördüncü gün yarışmacısı olan Aytaç Erdoğan, 34 yaşında ve Sivaslı. Bekar olan Aytaç Erdoğan, yaşam koçu ve kişisel gelişim uzmanlığı yapıyor. Kendi evinde devamlı yemeklerini kendisi yaptığı için yarışmada avantajlı olduğunu düşünüyor.

19-05/24/5-1558696873.jpg

Çiğdem Üregen

Final günü yarışmacısı olan Çiğdem Üregen, 41 yaşında. Estetik ve güzellik koçu olan Çiğdem Üregen, evli ve iki çocuk annesi. Çiğdem hanım mutfakta kendinden çok emin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN