Yeni diziye başlayan Demet Özdemir'den üzen haber geldi! Bu kadarını kimse tahmin edemezdi

Yeni diziye başlayan Demet Özdemir'den üzen haber geldi! Bu kadarını kimse tahmin edemezdi

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen güzel oyuncu Demet Özdemir, geçen yıl Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmuştu. Evlilikten sonra sektöre uzun bir ara veren Özdemir, yeni dizisi Adım Farah'a ile ekranlara geri döndü. Yeni dizisiyle yeni başlangıçlar yapan Demet Özdemir'den üzen haber geldi. Bu kadarını kimse beklemiyordu. İzleyenlerin hepsi aynı yorumu yapıyor! Daha eskisi gibi olamaz. İşte detaylar...

Her fırsatta güzelliğiyle ön plana çıkan Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmişti. Evlilikten sonra iş hayatına uzun bir ara veren Özdemir, Adım Farah'a dizisi ile tekrardan ekranlara dönüş yaptı. Ancak yeni diziye başlayan Demet Özdemir'den kahreden haber geldi. Kimse bu kadarı beklemiyordu. Herkes aynı yorumlarda bulundu. Büyük hayal kırıklığı! Bakın neler olmuş?

DEMET ÖZDEMİR'DEN KÖTÜ HABER GELDİ

Oyunculuyla herkesin gönlünü fetheden Demet Özdemir, Adım Farah'ta dizisi ile birlikte tekrardan ekranlara dönüş yaptı. Büyük heyecanla başlayan dizi hayal kırıklığı ile sonlandı. Engin Akyürek ile başrol paylaştığı Özdemir, ilk bölümden kötü not aldı. Kimse bunu beklemiyordu.

jhjhj-1.jpg

REYTİNGLERDE ÇAKILDI!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir, yeni dizisi ile sosyal medyada gündem oldu.

kjkjkj-4.jpg

Oynadığı her projede büyük beğeni toplayan Özdemir, bu kes eksi puan aldı. Merakla beklenen dizi ilk bölümde reytinglerde çakıldı.

HERKES AYNI YORUMU YAPTI

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in çok konuşulan dizisi Benim Adım Farah bu sefer dibe düştü. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizi için daha şimdiden final yapacağı konuşulmaya başlandı.

hjhjhjhjhj-2.jpg

Seyircilerin diziyi beğenmeme sebebi ise Engin Akyürek ve Demet Özdemir arasındaki uyumsuzluk.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN