Yeni evli gelin Seda Sayan sonunda isyan etti: Bio'suna yazdığına kimse inamamadı

Yeni evli gelin Seda Sayan sonunda isyan etti: Bio'suna yazdığına kimse inamamadı

Yaklaşık 7 ay önce kendinden 25 yaş küçük Murat Ökten'le evlene ünlü şarkıcı ve suncu Seda Sayan'ın geçtiğimiz günlerde Twitter hesabındaki bio kısmına yazdığı detay görenleri şoke etti.

Çağlar Ökten ile Mart ayında nikah masasına oturan Seda Sayan, aralarındaki 25 yaş farkına rağmen evliliğini dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Geçen günlerde yeni Twitter hesabı açan Sayan, hesabının bilgiler kısmına ilginç bir not düştü. Okuyanlar şaşkınlığa uğradı.

Türkiye'nin en çok merak edilen ünlülerinden Seda Sayan, evlilikleri ve estetikleriyle magazin gündeminden düşmüyor. 60 yaşında 7. kez nikah masasına oturan Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile ani bir kararla evlenmişti. Kısa flört döneminden sonra sade bir nikah töreniyle evlenen Seda Sayan, bazı değişimler de yaptı. Eşiyle ortak Twitter hesabı açan Sayan'ın geçtiğimiz günlerde bio kısmına yazdığıyla şaşırttı. "Kimseyi inandıramıyorum" diyen Seda Sayan bakın neden isyan etti?

ffxm-kwxeaaidc3.jpg

SEDA SAYAN İSYAN ETTİ: İNANDIRAMIYORUM

Son yaptığı estetik operasyonlarla başka birine dönüşen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile geçen günlerde kısa bir kaçamak yapmıştı.

maxresdefault-2.jpg

Romantik anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Seda Sayan, Instagram kadar Twitter hesabını da sık sık kullanmaya başladı. Eşiyle ortak bir Twitter hesabı açan Sayan, isyan etti.

seda1.jpg

TAKİPÇİLERİNİ İNANDIRAMADI

Adına çok sayıda sahne Twitter hesabı açılan Seda Sayan, yeni açtığı gerçek Twitter hesabını kimseye inandıramadı. Sadece 400 takipçisi olan hesaptan paylaşımlar yapan Seda Sayan, en sonunda kişisel hesabın hakkında kısmına şunları yazdı:

"Bir çok adıma hesap açılmış fakat yıllar önce dondurduğum ama ulaşamadığım için yeni bir hesap açtım fakat gerçek Seda Sayan ben olmama rağmen inandıramıyorum"

whatsapp-image-2022-10-19-at-10-50-01.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN