Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan kötü haber! Oğlu ‘dualarınızı bekliyorum’ diyerek açıkladı

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan kötü haber! Oğlu ‘dualarınızı bekliyorum’ diyerek açıkladı

Yeşilçam döneminden tanınan ve o dönemin ‘gamzeli güzeli’ olarak bilinen Bahar Özkan’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ünlü ismin oğlu ‘dualarınızı bekliyorum’ diyerek duyurdu. İşte konuya ilişkim detaylar…

Yeşilçam’ım gamzeli güzeli olarak biline Bahar Öztan bir süredir kolon kanseriyle mücadele ediyordu. Daha önce üç defa kanserin üstesinden gelen ünlü isimden yeni bir haber daha geldi. Özkan’ın oğlu annesinin şuan ki durumunda söz ederek dua istedi.

YEŞİLÇAM’IN DEV İSMİNDEN ÜZEN HABER

Daha önce üç kez kolon kanserini yenen Bahar Öztan, son zamanlarda da kolon kanseriyle mücadele ettiği haberlerle gündeme gelmişti. Ünlü ismin tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldığı ve entübe edildiği iddia edildi.

yeni-proje-11.jpg

DUA İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan, "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

yeni-proje-12.jpg

HASTALIKLARINDAN SÖZ ETMİŞTİ

Daha önce geçirdiği hastalıklardan söz eden ünlü isim, “Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" açıklamasını yapmıştı.

yeni-proje-13.jpg

OĞLU HABERLERİ YALANLADI

Habertürk'te yer alan habere göre, Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak annesinin sağlık durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Annemin entübe edildiği doğru değil. Evet, hastanede standart tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda da değil. Tabii her zaman dualarınızı bekliyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN